142 tapes per a degustar els millors "Sabors de Castelló"

Del 7 al 30 de novembre, la capital de la Plana celebra la 10a edició de la seua popular Ruta de Tapes, en la qual participen 71 locals

142 tapes per a degustar els millors "Sabors de Castelló"
16/10/2019 -

Castelló de la Plana anima a anar de tapeo. En plena tardor, els seus famosos arrossos cediran quasi per un mes el protagonisme a aquestes creacions en miniatura, no exemptes d’elevada sofisticació. Un total de 142 tapes –dues per cadascun dels 71 bars i restaurants participants– podran ser degustades i entraran a concurs en una cita amb els ‘Sabors de Castelló’ que arriba ja a la seua 10a edició. I com a gran novetat, un concurs fotogràfic per a instagramers.

Com cada tardor per aquestes dates, Castelló de la Plana es converteix en ‘capital del tapeo’ acollint el seu major esdeveniment gastronòmic popular. Un total de 71 locals –tretze més que l’any passat– temptaran als paladars de castellonencs i visitants amb dues creacions que entraran a concurs en aquesta Ruta de Tapes ‘Sabors Castelló’. Aquests bars i restaurants estan repartits per tota la ciutat en quatre zones gastronòmiques: Sabors Centre (33 locals), Sabors Est (20), Sabors Nord (12) i Sabors Oest (6). Una excel·lent excusa per a conéixer tots els racons d’aquesta capital mediterrània que aposta per la cuina com un dels seus grans referents turístics.

Durant els 24 dies que durarà aquest esdeveniment –del dijous 7 al dissabte 30 de novembre– es calcula que prop de 60.000 persones consumiran unes 180.000 tapes elaborades amb matèria primera local: formatges, olis, carns, peixos i altres productes de quilòmetre 0. Però no sols podran degustar aquestes creacions culinàries en miniatura sinó també valorar-les, sent les seues votacions el complement perfecte a la decisió que prendrà un Comité Gastronòmic integrat per experts i patrocinadors, premiant a les millors tapes i locals.

1r concurs per a instagramers

La gran novetat d’aquesta edició és el Primer Concurs de Fotografia Gastronòmica de Castelló ‘GastropixelCS’. Es podrà participar a través del perfil oficial d’Instagram de la Ruta @sabors_castellon en dos apartats: gastronòmic de la pròpia Ruta i Ciutat, amb imatges en blanc i negre de la capital de la Plana.

La gala de presentació de la Ruta se celebrarà el dimarts 29 d’octubre i el lliurament de premis, el dimarts 10 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari