La Diputació aportarà més de 14.000 pernoctacions al turisme provincial abans de l'estiu amb el seu exitós 'Castelló Sénior'

3.287 majors castellonencs dinamitzaran la província amb els seus viatges de costa, interior i balnearis fins al mes de juliol

La Diputació aportarà més de 14.000 pernoctacions al turisme provincial abans de l'estiu amb el seu exitós 'Castelló Sénior'
13/05/2019 -

La Diputació de Castelló donarà un important impuls a la desestacionalització turística amb les 14.086 pernoctacions que generarà en hotels de costa i interior castellonencs a través del seu programa de viatges Castelló Sènior que en aquesta recta final de la seua quarta edició permetrà que 3.287 majors castellonencs gaudisquen de la província. D’ells, 1.039 beneficiaris ho faran a través de les rutes d’interior, 1.864 amb els programes de costa, i 384 amb els de balnearis. I, amb això, la Diputació conclourà l’edició 2018/2019 del Castelló Sènior amb tota la gestió administrativa del programa 2019/2020 ja conclosa perquè a partir de setembre es puguen reprendre els viatges per 10.000 castellonencs.

El vicepresident de la Diputació i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “la consolidació d’aquest ambiciós programa de viatges per a persones majors està ajudant el nostre turisme a mantenir durant més temps els seus establiments oberts. I ho fa a més amb un component que per a nosaltres era clau aconseguir, permetre als nostres majors conéixer i gaudir de la seua província en aquesta experiència que contribueix al seu benestar. Amb això, estem ajudant a més que es convertisquen en els millors ambaixadors de la seua terra, fent-ho a través d’experiències turístiques que permeten descobrir tant els encants patrimonials del nostre interior, com la riquesa turística de la nostra costa i el turisme de salut en els balnearis dels nostres municipis”.

L’excel·lent acolliment que ha tingut aquesta iniciativa de la Diputació és, segons el vicepresident, “la millor prova que Castelló Sènior s’ha convertit en una eina eficaç i útil per a continuar generant noves oportunitats en el turisme dels pobles”.

Cal tindre en compte que per a l’elaboració de les bases que regeixen aquest programa la Diputació ha tingut en compte totes les inquietuds tant del sector turístic com dels beneficiaris amb la condició d’articular els paquets turístics de manera que complisquen amb el benestar dels nostres majors, la promoció del patrimoni provincial i la desestacionalització turística. “En definitiva, tindre en compte totes les perspectives implicades per a fer que aquesta iniciativa beneficie al màxim a la província de Castelló”, ha indicat Martínez.

Màxima expectació per a l’inici del programa 2019/2020

La Diputació de Castelló va concloure el passat 30 d’abril el període de sol·licituds de places per a la cinquena edició del Castelló Sènior, el de la campanya 2019/2020, i els primers viatges començaran a setembre. L’acollida ha sigut tal que en només uns dies, milers de castellonencs formalitzaren les seues peticions amb autèntic record d’afluència en les dependències provincials. La previsió és que a principis del mes de juliol comencen a enviar-se les cartes a tots els beneficiaris per tal que puguen reservar el seu viatge:

PROGRAMA DE VACANCES EN LA COSTA DE CASTELLÓ

El ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ comprén l’estança durant 6 dies/5 nits en hotels ubicats en la zona costanera de la província de Castelló, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 15 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 12 de gener al 12 de juny de 2020, ambdós inclusivament. S’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

RUTES DE PATRIMONI HISTÒRIC, CULTURAL I NATURAL

Les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ es realitzaran durant 3 dies/2 nits, incloent-hi l’estança en hotels ubicats en municipis de l’interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana en les localitats on es realitzen les visites. Es desenvoluparan del 16 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 13 de gener al 14 de juliol de 2020, ambdós inclusivament. S’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

ESTANCES EN BALNEARIS

El Programa d'”Estances en Balnearis” comprén l’estança de 8 dies/7 nits en hotels ubicats en la província de Castelló en el mateix municipi que el Balneari de destí, pensió completa, tres tractaments diaris mínims en Balnearis d’aigües minero-medicinals de la província de Castelló, un mínim d’una excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 21 de setembre al 14 de desembre de 2019, i de l’11 de gener a l’11 de juliol de 2020.

Com en els programes anteriors, s’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari