Castelló invertirà 20.000 € per a reforçar el manteniment dels habitatges socials

La Regidoria d’Habitatge millorarà el parc social com a pas previ a la rehabilitació de l’ARRU de Castalia, que actuarà en 120 pisos municipals

Castelló invertirà 20.000 € per a reforçar el manteniment dels habitatges socials
09/03/2020 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló invertirà aquest any 20.000 euros a reforçar el manteniment dels habitatges socials municipals. Aquesta actuació se centrarà en les zones comunes i serà complementària amb l’acció de les brigades municipals, que realitzen labors de millora a l’interior dels habitatges.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, subratlla que aquesta acció s’emmarca en el full de ruta que ha planificat en aquesta legislatura el seu departament per a millorar les condicions dels habitatges socials municipals. La partida de 20.000 euros es destinarà a labors de manteniment d’espais comuns dels residents, incloent-hi escales, instal·lacions elèctriques o portes. Al mateix temps, les brigades municipals continuaran intervenint a l’interior dels habitatges quan es produeixen desperfectes o és necessària una reforma a causa de l’antiguitat d’aquestes.

La regidora ressalta que aquesta actuació es tracta d’un pas previ a l’execució del Programa de foment de la Regeneració i Renovació Urbana i Rural del Pla Estatal d’Habitatge (ARRU) de la zona de Castelló, que abasta la rehabilitació de 120 habitatges municipals (amb instal·lació d’ascensors al pati central, passarel·les i remuntadors en replans); millora de façanes, cobertes (mitjançant la implantació d’aïllament) i de la fusteria exterior de fusta dels habitatges dels edificis.

Al mateix temps, l’Ajuntament contractarà un servei extern, amb un cost de 50.000 euros, que gestionarà de manera integral els 227 habitatges socials de titularitat municipal amb missió de controlar el compliment de les obligacions i drets dels inquilins; controlar el pagament de rebuts; comprovar la situació dels immobles; i garantir el manteniment d’espais i zones comunes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari