2.780 estudiants fan la matrícula per a fer la PAU 2021 a l'UJI

Del total d’alumnes inscrits, 2.497 ho han fet en la fase obligatòria i 283 només en la fase voluntària

2.780 estudiants fan la matrícula per a fer la PAU 2021 a l'UJI
02/06/2021 -

Un total de 2.780 estudiants de la província de Castelló s’han matriculat per a examinar-se de les proves d’accés a la universitat (PAU) en la convocatòria ordinària de 2021. Les proves d’accés tindran lloc del 8 al 10 de juny en la Universitat Jaume I de Castelló, en horari de matí (a les 9.30 hores) i de vesprada (a les 15.30 hores).

Del total d’alumnes inscrits, 2.497 ho han fet en la fase obligatòria i 283 només en la fase voluntària.

El nombre d’alumnat inscrit enguany és lleugerament inferior al de la convocatòria de juliol de 2020, quan s’hi van inscriure 2.822 persones, el que representa un descens del 1,45%, i en la qual van aprovar finalment el 97,24% dels presentats.

La prova inclou dues fases. D’una banda, la fase obligatòria, on l’estudiantat s’examinarà de les quatre assignatures troncals generals de segon curs de batxillerat cursades i una de les quatre assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat de batxillerat. La nota d’accés a la universitat es calcula ponderant la nota d’aquesta fase obligatòria de les PAU (40%) i la nota mitjana del batxillerat (60%). La NAU serà la que permet accedir a la universitat als estudiants de batxillerat i té una validesa indefinida.

D’altra banda, l’estudiantat pot presentar-se, en una fase voluntària, a un màxim de 4 assignatures troncals distintes de la troncal general amb vinculació amb la modalitat de batxillerat de què s’examina en la fase obligatòria, per a augmentar la seua qualificació d’admissió fins a un màxim de 14 punts.

La Universitat Jaume I informarà l’alumnat de les notes de selectivitat a través de missatges curts de text (SMS) als telèfons mòbils, i també podran accedir al portal de l’alumnat a consultar el detall de les seues qualificacions.

Com en convocatòries anteriors les peticions de revisions d’exàmens es faran a través d’un formulari web. No caldrà presentar documentació a la universitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari