45 casos més de coronavirus a la província de Castelló

Ana Barceló ha anunciat que, fins la data, hi ha 1.105 casos positius en la Comunitat Valenciana i 33 morts

45 casos més de coronavirus a la província de Castelló

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat que des de la seua última compareixença ahir al matí fins a les 20.00 hores de la passada vesprada, s’han registrat 184 casos positius més de coronavirus en la Comunitat Valenciana, dels quals 45 es troben a la província de Castelló.

En concret, Barceló ha assenyalat que dels 184 casos nous, 45 són de Castelló, 34 a Alacant i 105 a València. Per tant, segons les últimes xifres, la Comunitat Valenciana ja compta amb 1.105 persones contagiades per la pandèmia del coronavirus COVID-19.

Així mateix, la responsable ha anunciat que, malauradament, han mort 9 persones més, per la qual cosa el total de morts ascendeix a les 33, 17 a Alacant, 15 a València i 1 a Castelló. D’altra banda, també ha destacat dades positives, com les 20 altes hospitalàries que hi ha fins ara, 1 més que ahir, i 5.532 proves que han donat negatiu en el seu resultat.

Respecte a l’edat mitjana de les persones que s’han contagiat, Barceló ha destacat que és de més de 75 anys, entre el 76 i 77% dels casos.

Així, actualment hi ha 104 casos positius a Castelló, 372 a Alacant i 627, un total de 1.105 en la Comunitat Valenciana. D’ells, hi ha 378 ingressats i 71 es troben en l’UCI, 4 en el cas de Castelló, 24 a Alacant i 43 a València.

La responsable de l’àrea ha afegit que també hi ha una residència castellonenca afectada pel COVID-19, encara que no ha concretat de quin es tracta. Respecte a l’índex d’ocupació dels hospitals de la província, ha subratllat que, després de suspendre les intervencions quirúrgiques no urgents, s’ha ampliat el personal sanitari que s’encarrega de tractar amb el virus.

Ana Barceló ha finalitzat la seua intervenció recordant la importància de telefonar al 900 300 555 només per a rebre informació quant al tractament i no per a sol·licitar informació general sobre el COVID-19. A més, ha fet una crida a la societat a seguir amb el seu comportament “exemplar” perquè, ha dit, “eixirem d’aquesta tots junts”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari