Cultura obre la inscripció a l'Escola Municipal de Teatre per a cobrir 125 places

Cultura obre la inscripció a l'Escola Municipal de Teatre per a cobrir 125 places
06/10/2020 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló ha resolt adjudicació de l’Escola Municipal de Teatre i podrà començar a funcionar a principis de novembre. La inscripció s’obrirà del dia 13 al 26 de d’octubre i el dia 29 es realitzarà el sorteig entre les persones aspirants a entrar a l’escola per a cobrir 125 places de les 160 disponibles, ja que una part de les vacants estan cobertes per promoció d’alumnat de l’any anterior.

“Tornem a la normalitat cultural, també amb el projecte de l’Escola Municipal de Teatre, el qual ampliem ara amb tres nous grups, amb capacitat per a 60 alumnes més, per a poder donar resposta a la gran demanda que registra aquesta activitat”, ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. L’edil ha reconegut la funció de l’escola per tal “acostar el teatre a persones de totes les edats i que aquest servisca per a fomentar la convivència i l’estima per la cultura”.

L’objectiu del projecte se centra a fomentar l’evolució en el treball pròpiament actoral i a aprendre a respectar, a saber treballar en equip i que els alumnes aconseguisquen ser crítics i analítics, sempre des del punt de vista positiu. A més de la creació d’un projecte pedagògic, també es pretén fomentar la creativitat, la imaginació i les tècniques de treball de l’alumnat per tal de millorar-les i facilitar d’aquesta manera la comunicació verbal i el treball corporal i físic.

Horaris i mesures sanitàries

Pel que fa a les classes, la formació dels grups i el desenvolupament de les sessions, així com l’accés i l’eixida a les instal·lacions del Menador on es desenvoluparan, es faran seguint el protocol sanitari definit per l’equip municipal de prevenció de riscos laborals.

Les classes s’impartiran de dilluns a dijous en horari de 17.30 a 19.15 hores per als grups d’infantil i juvenil i de 19.15 a 21.00 horess per al grup d’adults. L’alumnat estarà dues aules separades: l’aulari ‘A’ per al grup d’infantil, i l’aulari ‘B’ per al grup juvenil i d’adults. A més, els grups dividits en subgrups, en funció del seu nivell.

Més informació

1 Comentari

  1. Xavi
    Xavi d’agost 27, 09:42

    Quiero apuntarme para ser más creativo

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari