L'‘Abonament Magdalena’ i el servei especial de TRAM milloraran la mobilitat en la Magdalena

La Generalitat ha anunciat el llançament d’un abonament especial amb viatges il·limitats per tan sols 9 euros durant les festes de la Magdalena

L'‘Abonament Magdalena’ i el servei especial de TRAM milloraran la mobilitat en la Magdalena

La Generalitat Valenciana oferirà un servei especial de TRAM per a les festes de la Magdalena 2020 amb una novetat per a enguany: l”Abonament Magdalena’, amb el qual es podrà viatjar de manera il·limitada per 9 euros del 14 al 22 de març a Castelló.

L’objectiu és fomentar l’ús del transport públic en les dates en les quals es produeix un augment considerable de la demanda, com és el cas de les Falles a València o les Fogueres a Alacant, que també tindran els seus propis abonaments de viatges il·limitats per una quantitat més econòmica.

On comprar l’abonament especial de TRAM de la Magdalena

Respecte a on es pot comprar l‘abonament especial de TRAM de la Magdalena, l’administració ha informat que estarà a la venda del 13 al 22 de març en estancs, quioscos i punts de venda habilitats per les xarxes de Logista, Valdisme i Bicicas. Només podrà carregar-se en una targeta que ja té un títol carregat si aquest està esgotat o caducat.

En concret, amb aquest títol els clients i clientes podran viatjar de manera il·limitada amb tots els operadors de transport de l’àrea urbana de Castelló, des de les 0 hores del 14 de març a la 1 de la matinada del 23 de març, per tan sols 9 euros.

Servei especial de TRAM en les festes de la Magdalena

D’altra banda, també s’ha informat del servei especial del TRAM en la Magdalena 2020, que de nou s’incrementarà per a respondre a la major demanda d’usuaris i per a facilitar l’accés en transport públic als diversos actes de la programació de les festes fundacionals, que enguany celebren el seu 75 aniversari.

En aquest sentit, s’ampliarà la cobertura del servei. Des de les 7 del matí fins a les 22 hores, les freqüències seran de 10 o 20 minuts i, a més, es prolongarà el servei nocturn des de les 22 hores fins a les 3 de la matinada en dies laborables i fins a les 6 en els dies grans de les festes, amb freqüències de 15 o 30 minuts. Així, el dimecres 18 i els dos caps de setmana de festes el servei funcionarà de manera ininterrompuda les 24 hores.

A més, pels actes programats i al tall del centre de la ciutat, des de les 12 hores en dies laborables i durant tot el dia en dies festius, la línia modificarà el seu itinerari habitual i es realitzarà en dues rutes, una amb eixida des del Grau fins a Cardona Vives i una altra des de l’UJI a la Plaça del Fanal.

Pel dia, entre Grau i Cardona Vives, la freqüència prevista és de 10 minuts i entre la parada d’UJI i Fanal, de 20 minuts. A la nit, els temps de passos programats en aquests dos trams són de 15 i 30 minuts, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari