Un abonament especial permetrà viatges il·limitats durant la Magdalena per 7 euros

Puig ha anunciat la creació d’un abonament especial de transport públic perquè la ciutadania viatge els 7 dies de la setmana per tan sols 7 euros

Un abonament especial permetrà viatges il·limitats durant la Magdalena per 7 euros

Enguany serà possible gaudir d’un abonament transporte especial per a la Magdalena de Castelló. Així ho ha anunciat aquest matí el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en el Ple de Les Corts, a poc més d’un mes per a celebrar la festa més gran per als castellonencs.

Es tracta d’un bo específic de transport amb el qual es podrà viatjar de manera il·limitada durant 7 dies per 7 euros en la setmana gran de la Magdalena de Castelló, les Falles de València – que enguany coincideixen – i les Fogueres d’Alacant.

L’objectiu, ha destacat, és facilitar una mobilitat sostenible durant aquests dies d’elevats desplaçaments, comptant a més amb els carrers tallats que impediran el trànsit amb el transport privat. Així, aquest bo pretén ser una resposta a com moure’t per Castelló en la Magdalena.

Així mateix, el president ha anunciat que la Generalitat exigirà que les noves licitacions de transport interurbà oferisquen connexions que arriben a tots els pobles de l’interior, per a combatre la despoblació “i treballar en la nova concepció de la mobilitat” en la Comunitat Valenciana.

“Cap valencià ha de quedar aïllat i s’ha de sentir integrat i part d’aquesta gran comunitat visca on visca”, ha explicat Puig, per a afegir que es compromet a aprofundir en instruments legals com la Llei de Mancomunitats per a vertebrar des de la descentralització. En aquest sentit, ha defensat aquesta descentralització valenciana i central perquè “la macrocefàlia que ara es concentra a Madrid és absolutament negativa per al conjunt d’Espanya, un país plural i divers”.

A poc més d’un mes per a la Magdalena 2020

La Verge del Lledó i els orígens de Castelló se celebraran de forma molt especial enguany en la Magdalena 2020. I és que, del 14 al 22 de març, la Cavalcada del Pregó, l’Enfarolà del Fadrí, la Romeria de les Canyes, l’Encesa de Gaiates, l’Ofrena a la Lledonera i, per descomptat, el Concurs de Mascletaes seran més emotius que mai pel 75 aniversari del naixement d’aquestes festes fundacionals.

En la nostra pàgina, pots consultar tota la informació de la Magdalena, la seua programació i el significat de cada acte per a gaudir al màxim aquestes festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari