Les activitats d'educació ambiental comencen aquest cap de setmana a les platges de Castelló

Transició Ecològica impulsa 18 sessions els caps de setmana de juliol i agost en el Serradal, Gurugú i Pinar

Les activitats d'educació ambiental comencen aquest cap de setmana a les platges de Castelló
30/06/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló inicia aquest cap de setmana el cicle d’activitats d’educació ambiental en el litoral per a posar en valor la cura de les platges amb tallers i jocs dirigits a totes les edats. Tindran lloc de 10 a 12 hores el dia 3 en el Serradal i el 4 en el Gurugú respectivament.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro ha organitzat aquestes noves activitats d’educació ambiental per a conscienciar durant la temporada estival a la ciutadania en la reducció de la contaminació i en la conservació del litoral. Seran 18 sessions que tindran lloc en les tres platges de la ciutat: Serradal, Gurugú i Pinar, en els quals s’ensenyarà als participants a fer un ús correcte dels recursos naturals, a reciclar i a rebre informació sobre la importància de desenvolupar una economia sostenible. Tractaran sobre els diferents agents contaminants com els plàstics, residus informàtics o pesticides i les mesures que existeixen per a atenuar el seu impacte ambiental d’aquests.

La primera jornada del dissabte 3 de juliol tindrà lloc en el Serradal, enfront del restaurant Pingüins, i desenvoluparà un taller sobre la realització de bosses de tela, segells d’estampació i xapes. El diumenge 4 de juliol serà en el Gurugú, enfront del lloc de la Policia Local, i els assistents participaran en un joc de laberint amb fundes de CDs, i aprendran a confeccionar material reciclable com a clauers de suro i xapes.

Les activitats seran els caps de setmana al juliol i agost, de 10 a 12 hores. A la Platja del Serradal (enfront del Pingüins) seran els dies 3, 11 i 24 de juliol, i els dies 1, 14 i 18 d’agost. En el Gurugú, davant el punt de Policia Local, 4, 17 i 25 de juliol i 7, 15 i 28 d’agost. A la platja del Pinar (enfront del Planetari) els dies 10, 18 i 31 de juliol i 8, 21 i 29 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari