Castelló impulsa activitats mediambientals en el paratge municipal de la Magdalena

La regidora d’Infraestructura Verda destaca les accions dirigides a xiquets i xiquetes que es faran complint les mesures davant la covid

Castelló impulsa activitats mediambientals en el paratge municipal de la Magdalena
12/11/2020 -

El paratge natural municipal de la ermita de la Magdalena acollirà a partir d’aquest cap de setmana, i durant diversos dies de novembre i de desembre, una sèrie d’activitats mediambientals, dirigides a xiquets i xiquetes, i per a realitzar en família, impulsades des de la Regidoria d’Infraestructura Verda de l’Ajuntament de Castelló. El programa, que s’ha denominat Vine i gaudeix del paratge de la Magdalena, consta de tallers, yincana, activitats teatralitzades i contacontes. La participació és gratuïta i es requereix d’inscripció prèvia, a través del correu parajenaturalmagdalena@gmail.com, ja que l’aforament és restringit per a complir amb les mesures sanitàries i de protecció de la salut davant la covid-19.

“Hem impulsat una sèrie d’accions en el paratge de la Magdalena per a donar a conéixer l’entorn i oferir una alternativa a l’aire lliure per als més xicotets, organitzant tallers mediambientals gratuïts”, ha explicat la regidora d’Infraestructura Verda, Pilar Escuder.

La primera acció de les huit programades serà aquest dissabte 14 de novembre a les 11.00 hores amb Detectius de la naturalesa, recomanada per a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys. El dissabte 21 de novembre a les 11.00 hores es farà la yincana El Bosc màgic, per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. Descobreix la planta màgica de Sángana serà el 28 de novembre, en dos torns, a les 11.00 i a les 12.30 hores, recomanada per a xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys. El diumenge 6 de desembre, a les 11.00 hores, es farà el contacontes Desitjos de Tardor, per a xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys. Per al dimarts 8 de desembre l’activitat proposada és Les rates penades, les nostres amigues de la nit, recomanada per a assistents de 6 a 12 anys; també en dos torns, a les 11.00 hores i a les 12.30 hores. El diumenge 13 de desembre a les 11.00 hores es realitzarà el contacontes Contes per a volar, per a xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys. Saps construir un aeroport d’abelles? és l’activitat del diumenge 20 de desembre, per a xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys, a les 11.00 hores i a les 12.30 hores. I el dimecres 23 de desembre a les 11.00 hores, tanca el cicle el contacontes Els arbres, els millors gegants, recomanat per a xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys.

Amb el correu de confirmació de la inscripció prèvia s’adjuntarà als assistents el protocol per la covid-19 a seguir durant l’activitat i una sèrie de recomanacions i consells sanitaris. En cap cas s’acceptarà a ningú que no tinga la seua plaça reservada i confirmada correctament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari