La Nit de Sant Joan il·lumina les platges de Castelló amb quasi una trentena d'activitats

Música i ‘correfocs’ acompanyen a la tradicional plantada de fogueres, el sopar de pa i porta i el castell de jocs

La Nit de Sant Joan il·lumina les platges de Castelló amb quasi una trentena d'activitats
21/06/2019 -

Es coneix com la nit més curta de l’any. La Nit de Sant Joan plena de llum les platges de Castelló amb la plantada de fogueres i amb les vint-i-set activitats que programa l’Ajuntament per a aqueixa vetlada. Des de jocs recreatius per als més xicotets fins al tradicional ‘correfocs’, una programació que arribarà a la platja del Pinar i Gurugú, el parc Litoral i el Grau la nit del 23 de juny fins a les 2.00.

Com la tradició dicta, el foc jugarà el paper protagonista. Saltaran les espurnes al Grau amb la tabalada infernal a les 20.30, el correfoc de Botafocs i del Bestiari en el Passeig Buenavista a les 22.30 que culmina amb el Correaigua dels Bèsties d’aigua a les dotze i la Flama del Canigó i remat pirotècnic.

Grups de música i Djs ambientaran amb la seua música els quiosquets de la zona des de l’inici de la jornada. Arrancarà la programació a les 16.00 amb la Pool Party en Nudo Beach Club amb música a càrrec de Vitala i Paul Treef. Dharma, Pingüin’s, La Ola, Solé i La Platja també proposen activitats musicals, com les actuacions remember de Djs de Kal-kat o Piràmide i les actuacions en directe de Rumba amb Kuerda pa Rato, de Xarxa Smoke o l’homenatge a Sabina per Ignacio Morcillo “Señorita per favor”. “El xou del Xerrac” envairà l’avinguda Ferrandis Salvador a manera de discomòbil a partir de les 23.45.

Per als xiquets i xiquetes el Pingüin’s organitza jocs recreatius, llits elàstics i jocs de circ i habilitat. Pensat per als adults, la Colla Cagarrós convoca en l’avinguda Ferrandis Salvador un concurs de coques de Sant Joan prèviament al sopar de pa i porta que congregarà als i les castellonenques en el litoral. A això li segueix el ‘primer bany’ de la temporada i el tradicional castell de focs que posa fi a la vespra a les 23.59.

Com cada any, l’Ajuntament encén la flama amb una gran foguera de voltant 60.000 quilos de llenya en la zona de costa a l’altura de l’aeroclub. A més, dos camions al costat de la foguera del consistori proveiran llenya als veïns i veïnes que vulguen prendre la seua pròpia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari