L'aeroport de Castelló obri un segon establiment de lloguer de cotxes

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, destaca la llegada de empresas “atraídas por el desarrollo del tráfico comercial”

L'aeroport de Castelló obri un segon establiment de lloguer de cotxes
30/06/2022 -

L’aeroport de Castelló reforça la seua cartera de serveis per a les persones usuàries amb la posada en marxa d’un nou punt de lloguer de cotxes, que se suma al ja existent.

Així ho ha anunciat la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, qui ha visitat l’establiment, acompanyada per Josep Marzá, director del Grup Josmar, l’empresa que oferirà el servei des d’aquest dijous amb una flota de 13 vehicles.

Blanca Marín ha manifestat la seua satisfacció amb l’arribada d’una nova empresa a l’aeroport de Castelló, “atreta pel desenvolupament del trànsit comercial vinculat a la posada en marxa de les diferents rutes regulars”. A més, ha subratllat que es tracta d’una signatura del territori, “per la qual cosa l’aeroport fa un nou pas en el seu objectiu de generar oportunitats en el seu entorn”.

La directora general ha destacat que, després del parèntesi de la pandèmia, “l’aeroport ha rellançat la seua activitat i continua sumant serveis”. En aquest sentit, la instal·lació ha reobert recentment la cafeteria, a més de disposar d’un establiment comercial ‘duty free’ i un altre de venda de productes locals. “Per tant, estem millorant les prestacions a les persones usuàries de les instal·lacions”, ha afegit.

El nou punt de lloguer de cotxes serà el segon de l’aeroport, que ja disposa d’un oferit per l’empresa Malco Rent a Car.

La directora general d’Aerocas ha detallat que, a més del lloguer de vehicles, l’aeroport disposa de connexió per autobús, amb horari adaptat al dels vols, i servei de taxi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari