L'aeroport de Castelló estrena una nova ruta a Viena amb dues freqüències setmanals

També es reactiva la ruta de Londres-Luton, que se suma a Budapest, Londres-Stansted i Katowice, quedant pendents Bucarest i Bilbao

L'aeroport de Castelló estrena una nova ruta a Viena amb dues freqüències setmanals
03/07/2020 -

L’aeroport de Castelló ha inaugurat aquest divendres una nova ruta a Viena, operada per l’aerolínia Wizz Air, que ofereix dues freqüències setmanals (en divendres i dilluns).

Amb motiu del primer vol, s’ha realitzat el tradicional acte de benvinguda en la plataforma de l’aeroport, on dos camions del servei de bombers han traçat un arc d’aigua sota el qual ha passat l’avió.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha manifestat la seua satisfacció amb l’activació de la nova connexió, l’inici de la qual es va haver de posposar per la crisi associada a la COVID-19.

“Esperem que aquesta ruta contribuïsca a la reactivació del sector turístic de Castelló, màximament tenint en compte que Àustria és un mercat emissor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu”, ha assegurat.

El conseller ha recordat que l’enllaç amb Viena es va captar a través del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics europeus, impulsat per la Generalitat, i ha recalcat que la ruta està garantida per als pròxims tres anys.

D’altra banda, aquest divendres també es reprenen els vols a Londres-Luton, que se sumen als de Budapest, Londres-Stansted i Katowice. Pròximament es posaran en marxa les rutes de Bucarest i Bilbao.

Arcadi España ha recalcat que la reactivació de les operacions regulars en l’aeroport de Castelló ha vingut acompanyada d’estrictes mesures de protecció enfront de la COVID-19.

En aquest sentit, ha expressat el seu agraïment a Sanitat Exterior i a Creu Roja en la Comunitat Valenciana pel suport que presten per a garantir el compliment de la normativa en matèria de seguretat sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari