L'aeroport de Castelló anuncia dues noves destinacions per a este estiu 2024

Les dues noves connexions, una nacional i una altra internacional, començaran a operar a partir del pròxim dissabte 1 de juny

L'aeroport de Castelló anuncia dues noves destinacions per a este estiu 2024

L’aeroport de Castelló continua ampliant la seua oferta de connexions aèries per a consolidar l’aeròdrom situat a la província castellonenca com un pol atractor de turisme i potenciar l’arribada i eixida de vols de manera regular. En este cas, la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha anunciat la posada en marxa de dos nous destins als quals es podrà volar des d’esta mateixa temporada d’estiu i que van ser anunciats el mes de març passat.

En concret, les noves rutes uniran Castelló amb la ciutat de Bilbao i també la ciutat portuguesa de Porto. Totes dues connexions aèries entraran en funcionament esta mateixa setmana (el dissabte 1 de juny) i tindran dues freqüències setmanals. La consellera de l’àrea, Salomé Pradas, ha manifestat que l’activació d’estes rutes reforça la connectivitat aèria de Castelló i “afavorix l’arribada a la província de turistes des del País Basc i Portugal”.

La ruta de Bilbao, operada per l’aerolínia Volotea, torna a l’aeroport de Castelló després d’un parèntesi d’un any. Esta connexió, de caràcter estival, disposa de vols en dimecres i dissabte i estarà vigent durant 20 setmanes, fins al 16 d’octubre, oferint un total de 80 vols.

D’altra banda, l’aeroport torna a operar, per segon any consecutiu, la ruta de Porto, gestionada per Ryanair. Els vols estan programats en dimarts i dissabte fins al 28 de setembre.

Rutes aèries de la temporada d’estiu

En eixe sentit, l’activació d’estes dues connexions amb avió a Bilbao i Porto, eleva a deu el nombre de rutes operatives durant la temporada d’estiu que va començar el mes d’abril passat. Una llista de destins que es veurà encara més ampliada el pròxim mes de desembre quan se sume la nova connexió entre Castelló i Oviedo, la capital d’Astúries.

Precisament, va ser el mes de març passat quan es van anunciar els nous destins des de l’aeròdrom castellonenc que estarien operant a partir dels mesos d’abril, maig i juny. Estes són alguns de les ciutats a les quals ja es pot volar des de Castelló: Roma, Milà o Berlín.

Ampliació de freqüències amb Bucarest i Londres

D’altra banda, hi ha rutes la freqüència de vols de les quals setmanals s’augmentarà amb l’objectiu de poder cobrir la creixent demanda de passatgers que s’espera durant els pròxims mesos. És el cas de la connexió entre Castelló i Londres que, en l’actualitat, compta amb dos vols setmanals operats per Ryanair i que, a partir d’abril, va passar a tindre quatre freqüències (dos més) fins que finalitze la temporada estiuenca el 26 d’octubre.

Finalment, també s’han augmentat les connexions aèries entre la província de Castelló i Bucarest durant els pròxims mesos. Ara, la terminal opera dues connexions a la setmana per a unir Castelló amb la capital de Romania, però a partir del mes d’abril es va iniciar un reforç de freqüències, ja que durant l’estiu esta ruta passarà a operar tres vols cada setmana, un més que fins ara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari