L'aeroport de Castelló pretén volar cap a Andalusia, Castella i Lleó, Galícia o Astúries

La nova ruta oferirà vols durant la temporada estival dels pròxims dos anys i s’ha renovat dos anys més la ruta amb Bilbao

L'aeroport de Castelló pretén volar cap a Andalusia, Castella i Lleó, Galícia o Astúries

L’aeroport de Castelló es connectarà amb més ciutats d’Espanya per a posicionar-se en el mercat turístic nacional i contribuir a la reactivació del trànsit comercial. Un anunci que ha fet aquest matí el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, que ha assenyalat que aquest reforç de la ruta domèstica no renunciarà a les destinacions internacionals.

Es tracta de la contractació de la primera campanya de posicionament de l’aeroport de Castelló en el mercat turístic nacional, amb l’objectiu de promoure una nova connexió domèstica que contribuïsca a la reactivació del trànsit comercial i del sector turístic. En concret, l’objecte de la campanya, que pròximament eixirà a licitació pública, és programar, promocionar i prestar una nova ruta que connecte l’aeroport amb Andalusia, Castella i Lleó, Galícia o Astúries, tan sols una de les comunitats.

Aquesta ruta funcionarà durant tres anualitats en temporada estival (entre final de març i final d’octubre) i, segons ha informat la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, per a 2021 haurà d’operar un mínim de 20 setmanes, amb dues freqüències setmanals, oferint almenys 8.000 seients, mentre que en 2022 i 2023 haurà d’operar un mínim de 30 setmanes, amb dues freqüències setmanals, garantint almenys 12.000 seients en cada any.

Així mateix, Espanya ha valorat el “bon resultat” de la ruta de Bilbao, que s’ha renovat per als pròxims dos anys, ja que “avala la decisió de reforçar la connectivitat dins del territori nacional, sense renunciar a l’aposta per les destinacions internacionals”.

El conseller, la directora general d’Aerocas, Blanca Marín; el director de promoció turística territorial, Josep Gisbert; la secretària autonòmica d’Obres Públiques i Mobilitat, María Pérez; i la directora general de Ports i Aeroport, Maria Luisa Martínez, han posat en valor el llançament d’aquesta campanya perquè aquesta obertura a nous mercats nacionals és una oportunitat de desenvolupament i diversificació del trànsit comercial que jugarà un important paper en el context actual.

La campanya de posicionament turístic nacional se suma a les tres realitzades en els mercats internacionals, que han possibilitat la captació de diverses rutes amb destinacions europees. Sobre aquest tema, l’aeroport treballa amb les aerolínies amb l’objectiu de reactivar, a partir de finals de març, les connexions que s’han vist interrompudes a conseqüència de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari