L'aeroport de Castelló preveu reactivar la ruta a Bilbao al juny

L'aeroport de Castelló preveu reactivar la ruta a Bilbao al juny
10/03/2021 -

L’aeroport de Castelló preveu reiniciar el pròxim 10 de juny la connexió amb Bilbao, que estarà vigent fins al 27 de setembre. L’aerolínia Volotea ha tret a la venda els bitllets d’aquesta ruta nacional, que operarà amb dues freqüències setmanals.

L’aeroport de Castelló treballa amb les aerolínies en el rellançament de les diferents connexions regulars, que es van veure interrompudes el mes d’octubre passat per la pandèmia del coronavirus. La previsió és anar activant-les de manera escalonada i que totes elles estiguen operatives durant l’estiu.

En el cas de la Bilbao, la companyia Volotea contempla l’inici dels vols el 10 de juny. La connexió operarà amb dues connexions setmanals, en dilluns i dijous.

La societat pública Aerocas va ratificar al novembre un acord amb Volotea per a mantenir la connexió amb Bilbao durant la temporada estival en 2021 i 2022. Aquesta decisió va vindre motivada pel bon funcionament de la ruta en el seu primer any de funcionament, així com per les previsions que apunten al fet que la recuperació dels sectors aeri i turístic, després de la crisi causada per la pandèmia de la COVID-19, estarà vinculada als mercats nacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari