La Diputació i la Generalitat presenten l'Agència Valenciana Antidespoblación, situada a la ciutat de Castelló

El president de la Diputació es congratula perquè “per primera vegada” el despoblament se situa en la primera línia de l’agenda política

La Diputació i la Generalitat presenten l'Agència Valenciana Antidespoblación, situada a la ciutat de Castelló
12/08/2019 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, s’ha felicitat hui per la recent creació de l’Agència Valenciana Antidespoblament (Avant), que ha començat hui a rodar a la capital de la Plana, amb el nomenament de Jeannette Segarra com a directora general davant la presència de Martí i del president de la Generalitat, Ximo Puig.

“Hui és un gran dia per als nostres pobles i per a tota la província de Castelló, perquè per primera vegada el problema del despoblament està a l’agenda de totes les administracions”, ha assegurat Martí, que ja ha donat la veu perquè tots els departaments de la institució provincial “es deixen la pell” en la lluita contra la despoblació. En aquest sentit, el president de la Diputació ha agraït la “sensibilitat” del govern valencià en aquest tema que afecta, sobretot, a les comarques castellonenques.

“Cal treballar molt intensament per a frenar el problema del despoblament, però sabem que tenim un gran aliat, la Generalitat, amb qui compartim la voluntat de crear noves i millors sinergies. No estem per a perdre el temps”.

Així mateix, José Martí ha advocat per un model de creixement que englobe tot el territori castellonenc, perquè “ja és hora de deixar enrere la província dual que creix pel litoral a costa de l’interior”.

“No hi ha solucions a curt ni mitjà termini, per això anem tots endavant i de la mà, recolzant els ajuntaments, potenciant els serveis públics i, en definitiva, millorant la vida dels veïns i veïnes de l’interior”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari