L'Àgora de l'UJI acull la presentació a Castelló de l'inici de la temporada d'arts escèniques a la Comunitat Valenciana

L'Àgora de l'UJI acull la presentació a Castelló de l'inici de la temporada d'arts escèniques a la Comunitat Valenciana
30/09/2021 -

L’Àgora de la Universitat Jaume I acull el divendres 1 d’octubre de 2021 la campanya de presentació a Castelló de la nova temporada de les arts escèniques a tota la Comunitat Valenciana impulsada per l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (AVETID) en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

Aquesta acció es realitzarà simultàniament a les tres capitals de província amb el títol #TornaAlTeatre. A partir de les 9 hores i durant tot el dia les arts escèniques estaran presents a l’Àgora del campus del Riu Sec per animar el públic a retornar a les sales de teatre aquesta temporada 2021-2022.

Homenatge a Pep Cortés

D’altra banda, la Universitat Jaume I ha col·laborat en l’homenatge a Pep Cortés que tindrà lloc al Teatre Principal de Castelló el pròxim dissabte 2 d’octubre a les 19 hores.

Pep Cortés, teatre i vida és un humil i sentit homenatge amb què es reconeix la trajectòria teatral i vital de la figura de Pep Cortés, qui va possibilitar que es forjara amb les seues iniciatives teatre al País Valencià, fonamentalment a Alcoi, Castelló i València, i amb una aposta decidida per la vertebració d’un país i el suport al teatre valencià i en valencià. Així mateix, cal destacar la seua tasca d’impuls del teatre i les arts escèniques en l’àmbit universitari, en particular a la Universitat Jaume I des dels seus inicis, com a eina de formació humanista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari