Alcer-Castalia rebrà 15 mil euros per a l'atenció professionalitzada a persones amb malalties renals

El president, José Martí, subratlla la força de la bona sintonia entre ambdues entitats: “Se’ns ha reconegut el dret de comptar amb un centre de trasplantaments a la província”

Alcer-Castalia rebrà 15 mil euros per a l'atenció professionalitzada a persones amb malalties renals
19/07/2021 -

La Diputació de Castelló ha tancat un acord amb Ascer Castàlia pel qual la corporació provincial adoptarà un paper actiu en la implementació del pla integral d’atenció a persones amb malalties renals. La col·laboració s’ha dotat de 15 mil euros i amb ells s’atendran parcialment les despeses derivades de la contractació laboral de la gerència, que es farà càrrec d’un equip de 10 professionals.

El president de la Diputació, José Martí, ha avalat la renovació del conveni amb Alcer Castàlia “perquè des de fa quaranta anys ve demostrant el seu compromís amb la societat apoderant i donant tot el suport possible a les persones amb malalties renals i a les seues famílies”. Aquest recolzament es plasma en la seua implicació en aspectes com l’atenció psicològica, l’assessoria jurídica i laboral o consultes de nutrició i dietètica.

Amb la signatura del conveni de col·laboració, en la que han participat el president Martí, la vicepresidenta Patricia Puerta i Juan Manuel Doménech en representació d’Alcer, es reafirma la voluntat d’ambdós organisme de cooperar en un projecte ampli que millore la qualitat de vida de les persones amb dolències renals. Martí ha recordat que “d’aquesta bona sintonia sempre han nascut coses bones”, referint-se així a la reivindicació conjunta d’un centre de trasplantaments a Castelló: “Hem alçat la veu i se’ns ha reconegut el dret de comptar amb un equipament d’aquestes característiques a la nostra província”.

Per la seua part, la vicepresidenta ha destacat la importància de l’existència d’entitats com Alcer-Castàlia “en el sentit que contribueixen a fer més fàcil la vida dels demés sense demanar res a canvi, només la satisfacció d’haver ajudat a qui ho necessita”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari