"Amagatalls Secrets", un espectacle que fomenta el reciclatge amb teatre i dansa al Grau de Castelló

La funció organitzada per l’Ajuntament de Castelló i amb el patrocini de Reciplasa tindrà lloc aquest dissabte a Port Azahar

"Amagatalls Secrets", un espectacle que fomenta el reciclatge amb teatre i dansa al Grau de Castelló
30/06/2021 -

La Regidoria de Reciclatge i Gestió de Residus organitza la representació de l’obra ‘Amagatalls Secrets’ per conscienciar sobre la importància del reciclatge. L’espectacle de la companyia Escandall Teatre tindrà lloc aquest dissabte a les 20.00 hores a Port Azahar, al costat del Far del Port. A més l’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’entitat Reciplasa.

El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus, Ignasi Garcia, ha destacat la importància “d’apropar a tota la ciutadania el reciclatge, a més d’una manera molt atractiva per al públic com és el teatre”. L’edil també ha volgut agrair l’estreta col·laboració l’Ajuntament i Reciplasa per fer possible l’espectacle. “Tenim un compromís amb el medi ambient i això es demostra amb actes com aquest i amb les bones dades de recollida selectiva que estem obtenint en els darrers mesos”, ha explicat Garcia.

Escandall Teatre crea una societat distòpica per fer reflexionar a la ciutadania sobre la reducció de l’ús del plàstic. ‘Amagatalls Secrets’ busca reflexionar al públic sobre la necessitat de reutilitzar el plàstic per donar-li nous usos. Per aquesta raó, l’obra compta amb materials reutilitzats tant per al vestuari com per a part del decorat. Alguns dels materials recuperats provenen de la desembocadura del riu Millars, després d’una intensa campanya de neteja i recollida en l’espai natural.

L’obra de Vicent Martí i Xar, està dirigida per Leandre Escamilla i compta amb les intèrprets de Castelló i Vila-real, Paula Escamilla, Òscar Luna, Joe Gómez i Diana Bernal. A més, també hi participen dues alumnes del Conservatori Professional de Dansa de Castelló.

La representació compta amb el compliment dels protocols sanitaris adaptats al context actual, amb aforament limitat.

L’educació ambiental protagonista de la jornada

L’equip d’educació ambiental de Castelló estarà present durant l’esdeveniment per informar sobre la recollida selectiva a Castelló amb material de les últimes campanyes desenvolupades a la ciutat. En els últims mesos, s’han dut a terme diverses iniciatives per fomentar el reciclatge a la ciutat, com el repartiment massiu de bosses de reciclatge, minicubs o la distribució d’imants informatius de voluminosos, així com informació sobre l’ús dels ecoparcs i recollides mòbils.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari