Amparo Marco: “Anem a eixir a guanyar el futur de Castelló”

La candidata socialista a l’alcaldia demana a la ciutat que “sume a favor del progrés”

Amparo Marco: “Anem a eixir a guanyar el futur de Castelló”
10/05/2019 -

La candidata socialista a l’alcaldia de Castelló, Amparo Marco, ha fet una crida a la ciutadania perquè “sume a favor del progrés” i done el seu suport a la “proposta solvent i assenyada que representa la candidatura socialista, que garanteix les polítiques de benestar i de desenvolupament econòmic, enfront de proposades extremistes de dreta i esquerra”.

Marco ha protagonitzat la pegada simbòlica de cartells que ha donat inici a la campanya en la qual el PSPV opta a guanyar les eleccions i a integrar el Govern. Dirigents provincials i càrrecs institucionals han acompanyat a les persones que formen part de la candidatura socialista.

La candidata ha declarat el seu propòsit de “treballar per i per a la ciutadania” i s’ha compromés a desenvolupar una campanya electoral “en positiu” per a explicar a l’electorat les propostes amb les quals el PSPV vol consolidar el canvi a l’Ajuntament. “Castelló té l’oportunitat de mirar al futur o retrocedir al pitjor del passat”, ha significat.

“La nostra consigna és i serà posar a Castelló per damunt de tot. I defensarem els drets i llibertats que tant van costar d’aconseguir als nostres pares i avis”, ha afegit. “La ciutadania decidirà què Castelló vol per als pròxims quatre anys i la nostra proposta és la d’una ciutat oberta, solidària, participativa i en desenvolupament permanent”.

Marco destaca que “la ciutadania valorarà la gestió municipal dels últims quatre anys, que ha permés sanejar l’economia municipal, invertir en grans obres públiques i serveis d’atenció a la ciutadania, a més de recuperar la reputació com a ciutat després del període indigne de la dreta, que va danyar la imatge de Castelló i va llastrar el seu potencial”.

L’alcaldessa remarca la necessitat d’un nou mandat “amb àmplia majoria socialista” per a afrontar els nous desafiaments de la ciutat. “El PSPV-PSOE ha gestionat les grans àrees de gestió de l’Ajuntament, les de major pressupost, i ha demostrat capacitat per a fer-ho de forma assenyada. Creiem que aquest mandat ha sigut un punt d’inflexió i que ara cal continuar avançant”, agrega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari