Marco destaca en l'11-M la importància dels municipis en la lluita contra el terrorisme jihadista

Marco destaca en l'11-M la importància dels municipis en la lluita contra el terrorisme jihadista
11/03/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat en el 15 aniversari dels atemptats l’11-M la importància dels municipis en la lluita contra el terrorisme jihadista, i ha mostrat el seu “rebuig total” a tota mena de terrorisme.

La primera edil s’ha manifestat així davant els mitjans després de participar en el minut de silenci que s’ha celebrat a la porta de l’Ajuntament per a recordar a les víctimes dels atemptats de Madrid.

Segons ha recordat Marco, “fa 15 anys que el terrorisme jihadista va fer un atemptat a Madrid i en tota Espanya, 15 anys en què hem estat treballant, sobretot des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i des de la Comissió de Seguretat, per a posar en valor que els municipis són importantíssims per a la lluita contra el terrorisme jihadista”.

Sobre aquest tema, ha indicat que a Castelló hi ha diverses experiències que han sigut premiades, com la taula interreligiosa, perquè “entre totes les religions que hi ha a la ciutat, ajuden al fet que la ciutat siga un espai de convivència, per a gaudir de la vida”.

“Són experiències extraordinàries que altres municipis haurien de posar en valor”, ha apuntat Marco, qui ha mostrat un “rebuig total” a “tota mena de terrorisme, jihadista o masclista, perquè el terror no és bo per a ningú, ni per a les idees, ni per a la política, ni per a la convivència”.

El president de la Diputació, Javier Moliner, al costat de treballadors i membres de la Corporació Provincial, també ha guardat un minut de silenci a les portes del Palau Provincial en senyal de repulsa i record a les víctimes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari