Amparo Marco: “Tenim l'experiència i la il·lusió i anem a continuar transformant Castelló”

El PSPV-PSOE presenta la candidatura municipal en el centre de la Marina del Grau

Amparo Marco: “Tenim l'experiència i la il·lusió i anem a continuar transformant Castelló”
09/05/2019 -

La candidatura socialista a l’Ajuntament de Castelló ha presentat els seus avals per a aspirar al govern de la ciutat. Les 30 dones i homes que integren la llista s’han presentat davant la ciutadania en un acte públic celebrat en el centre polifuncional de la Marina, al Grau, el mateix espai en el qual es va presentar fa quatre anys el grup que acompanyava a Amparo Marco. L’acte ha comptat amb la presència del secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig; el secretari general provincial, Ernest Blanch, així com càrrecs públics i militància socialista.

L’aspirant a l’alcaldia, Amparo Marco, ha destacat les claus de l’equip humà que conformen la candidatura, dels quals ha destacat “l’experiència, joventut, capacitat de treball, lliurament, vocació i, sobretot, il·lusió”. “Fa quatre anys volíem fer un gir de 180 graus a les polítiques que s’estaven duent a terme durant més de dues dècades i hui estem ací, amb el cap ben alt, amb el convenciment del treball ben fet per a continuar transformant Castelló”.

Marco ha efectuat un balanç ràpid de l’acció del Govern municipal i ha destacat l’esforç en matèria d’ocupació, amb un increment del 650% en polítiques d’ocupació. L’atur ha baixat en 4.000 persones en quatre anys. Ha destacat haver aconseguit la major inversió de fons europeus amb l’estratègia Edusi Transforma Castelló, que suposarà 20,2 milions d’inversió fins a 2022, així com els més de 90 milions en inversions en obres públiques per a millorar les infraestructures i els espais públics, el pla de reforma de col·legis, la baixada de l’IBI un 12% i els valors cadastrals s’han reduït en un 15% i els avanços en turisme, cultura i polítiques socials, que han duplicat el seu pressupost.

“Hem sigut un govern pròxim a la ciutadania per a conéixer els problemes, les demandes, les inquietuds de tots i cadascun dels racons de Castelló. Estem preparats per a continuar i prometem esforç. Sabem anteposar els interessos de la ciutadania als nostres i tenim clar el compromís que adquirim amb Castelló”, ha destacat. “Som una candidatura jove, carregada d’il·lusió per a continuar transformant Castelló perquè res és impossible, perquè hem demostrat que el que es vol s’aconsegueix i perquè hem demostrat que la il·lusió pot fer que superem els reptes més complicats”.

Marco ha destacat el caràcter “decisiu” dels comicis municipals i ha advocat per “un Ajuntament socialista que faça enlairar a Castelló, en col·laboració amb els governs d’Espanya i de la Generalitat”. “Després del 28A tenim una oportunitat històrica per a consolidar les polítiques progressistes que porten més ocupació, més benestar i més oportunitats”. “Les dones i homes que hui estem ací creiem en un Castelló innovador, dinàmic, intel·ligent, participatiu, amable i solidari. Un Castelló que està per damunt de les sigles i dels partidismes improductius. Un Castelló allunyat dels fanatismes d’esquerra i de dreta que només generen crispació i soroll. Un Castelló integrador, orgullós de la seua història i la seua tradició, però amb una enorme vocació de futur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari