Castelló tindrà bus i TRAM 24 hores per Nadal i la nit de Cap d'Any

El regidor Ribes destaca l’aposta per una mobilitat més sostenible amb la tercera campanya ‘En Nadal deixa el cotxe a casa’

Castelló tindrà bus i TRAM 24 hores per Nadal i la nit de Cap d'Any
09/12/2019 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, activarà per tercer any consecutiu la campanya En Nadal deixa el cotxe a casa, coincidint amb les celebracions nadalenques. Així, s’habilitarà un servei especial de transport públic 24 hores per Nadal i nit de Cap d’Any i els caps de setmana precedents -13, 14, 20 i 21 de desembre-.

Un reforç del transport públic “per a oferir alternatives de mobilitat més còmodes, sostenibles i que contribueixen a la seguretat viària i a la convivència en l’espai públic“, segons el regidor Jorge Ribes. La campanya proposa com a alternativa als desplaçaments en vehicle privat a motor els serveis de bus i TRAM per a afavorir una mobilitat més respectuosa.

És una iniciativa que respon a l’aposta per potenciar el transport públic en moments d’alta demanda, com Magdalena, Sant Pere, Carnestoltes, caps de setmana o Nadal. Així mateix, l’edil de Mobilitat Sostenible ha destacat que aquesta campanya busca “millorar la qualitat de vida de la ciutadania i contribuir també a la seguretat viària en unes dates en les quals les eixides nocturnes s’intensifiquen per les festes nadalenques”.

Així, s’activen horaris especials en la Línia 1 (L1) entre el Ciutat de Castelló i l’Hospital General; i en la línia nocturna (N1). Els divendres i dissabtes 13, 14, 20 i 21, i els dimarts 24 i 31 de desembre, hi haurà servei fins a les 6.45 hores; i el divendres 27 i el dissabte 28, fins a les 3.45 hores. En el TRAM, el servei especial serà els dies 13, 14, 20 i 21 de desembre, que es prolongarà una hora més de l’habitual, amb l’última hora de pas a les 4.00 hores i eixides cada 60 minuts. Per Cap d’Any, hi haurà eixides tota la nit en intervals de 30 minuts. I també l’última nit de l’any, es reforçarà la línia de bus al Grau, de la plaça Borrull a la rotonda del Centenari, amb servei cada 40 minuts fins a les 6.40 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari