S'amplia el programa 'Salut al Poble', amb el qual es va revista la vista de 1.500 xiquets de pobles de l'interior en 2018

El Govern Provincial impulsa aquest servei que tornarà a recórrer els col·legis de la província, ara en els municipis més grans

S'amplia el programa 'Salut al Poble', amb el qual es va revista la vista de 1.500 xiquets de pobles de l'interior en 2018
17/05/2019 -

La Diputació de Castelló ampliarà el seu programa Salut al Poble en reeditar en els pròxims dies aquesta iniciativa amb la qual va revisar la vista a més de 1.500 xiquets de pobles de l’interior en 2018. Així, el Govern Provincial reprendrà aquesta iniciativa que li portarà ara cobrir tots els municipis de la província després d’haver recorregut ja l’any passat tots els pobles de l’interior. Així, els especialistes que conformen aquest servei del Govern Provincial començaran el seu treball en els col·legis dels municipis més grans de la província, en ordre ascendent de població, per a arribar a completar les revisions dels 135 municipis de la província.

La diputada provincial d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha conegut en diverses ocasions com s’ha dut a terme i l’acolliment que ha tingut entre la comunitat escolar aquest servei, comprovant el seu desenvolupament en varis dels centres escolars. “Després de comprovar, amb la primera experiència en 2018, l’excel·lent acolliment que va tindre aquesta iniciativa que el que pretén és dotar de més recursos i millor atenció als xiquets castellonencs en igualtat d’oportunitats visquen on visquen, repetirem l’experiència enguany per a ampliar els seus beneficiaris i arribar a més pobles”.

Recuperació del servei de revisions oculars

Cal tindre en compte que el primer programa de prevenció que va dur a terme la Diputació amb Salut al Poble als pobles de la província és el Programa de Prevenció d’Ambliopia i altres trastorns visuals.

“Comencem amb un programa de prevenció de la coneguda com a malaltia de l’ull vague recorrent els col·legis de la província. Era un compromís d’aquest Govern Provincial fer-lo, especialment després que la Generalitat decidira suprimir-lo a través de l’Hospital Provincial, i volíem en aqueix sentit posar a la disposició de la ciutadania un servei que s’havia valorat com molt positiu”, ha insistit Vicente-Ruiz.

És per això que la diputada ha assegurat que “arribem on uns altres no arriben, oferint aquests serveis que redunden en una millor qualitat de vida dels nostres fills”.

Cal tindre en compte que la Diputació de Castelló, igual que realitza amb la resta de serveis que presta als municipis, també amb Salut al Poble s’ha coordinat amb l’administració competent en matèria de Sanitat, la Conselleria, amb la condició d’evitar duplicitats i prestar un servei útil, necessari i eficaç als ciutadans de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari