Obrin els centres comercials de Castelló aquest Divendres Sant?

Coneix quines tendes dels centres comercials de Castelló obrin aquest Divendres Sant, 7 d’abril

Obrin els centres comercials de Castelló aquest Divendres Sant?

La Setmana Santa ha atret a Castelló milers de turistes per a gaudir del seu bon temps, gastronomia, patrimoni i paratges naturals. Són molts els qui han centrat les seues vacances a visitar la ciutat de Castelló, i davant l’oferta d’oci, es plantegen si obrin els centres comercials de Castelló aquest Divendres Sant.

Aquest divendres, 7 d’abril, sí que obrin els centres comercials a Castelló. En el cas del Centre Comercial Salera, el divendres obri l’hipermercat de 09.00 a 22.00 hores; els establiments comercials, de 10.00 a 22.00 hores; i l’oci i la restauració, de 12.00 a 00.00 hores. Un horari idèntic al del diumenge, que té obertura també. Per tant, es poden realitzar compres de divendres a diumenge en el Centre Comercial Salera.

Respecte a El Corte Inglés, aquest Divendres Sant també obri les seues portes amb horari especial de festiu, d’11.00 a 21.00 hores. El dissabte recupera el seu horari normal (de 10.00 a 22.00 hores) i el diumenge torna a obrir amb horari de festius, d’11.00 a 21.00 hores.

Tant en el cas del Centre Comercial Salera com en el d’El Corte Inglés, el Dilluns de Pasqua estarà tancat, amb l’excepció de l’oci i la restauració del Salera, amb horari de 12.00 a 00.00 hores.

En aquest article pots consultar l’obertura dels supermercats a Castelló per a aquest divendres, 7 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari