Obrin els supermercats de Castelló aquest dijous 29 de juny?

Amb la celebració del Dia de Sant Pere, a Castelló els supermercats modifiquen la seua obertura aquest dijous, 29 de juny

Obrin els supermercats de Castelló aquest dijous 29 de juny?

Aquest dijous, 29 de juny, la festa torna a ser la protagonista a Castelló amb la celebració de Sant Pere, que des de principis de juny ha omplit d’activitat el districte del Grau amb la proposta festiva de les colles i l’ajuntament. Aquesta festivitat porta a molts i moltes a preguntar-se si obrin els supermercats de Castelló aquest dijous 29 de juny, per la qual cosa t’expliquem què farà cadascun d’ells.

El 29 de juny, dia de Sant Pere, és festiu a la ciutat de Castelló i Mercadona ha anunciat que les seues botigues romandran tancades, per la qual cosa aquest dimecres es podrà comprar amb normalitat fins a les 21.30 hores i el divendres a les 09.00 hores es reprendrà l’activitat.

Què farà Consum? La cadena d’alimentació valenciana tampoc obrirà les seues portes el dijous. No obstant això, la seua marca Charter obrirà amb horari especial de 09.00 a 14.00 hores, igual que el passat 24 de juny, com és el cas de la botiga del carrer Juan Ramón Jiménez o Guitarrista Fortea.

D’altra banda, Carrefour obri en alguns festius amb horari especial, però no serà el cas d’aquest dijous, quan les seues botigues romandran tancades, com ha anunciat el supermercat de l’avinguda de la Mar o el Carrefour Market del carrer Major.

Quant a Aldi, també ha anunciat que les seues botigues de la capital de la Plana no obrin el dijous, de manera que es podran realitzar compres tant aquest dimecres de 09.00 a 21.30 hores com el divendres en el mateix horari.

En el cas de Dia, l’obertura i l’horari depén de cada botiga, per la qual cosa et recomanem consultar què farà el teu supermercat habitual en el directori de botigues de la cadena d’alimentació.

Per tant, la majoria de supermercats tancaran les seues botigues aquest dijous, encara que alguns obriran amb horari especial, com és el cas de Charter. Això sí, per a una urgència, cal tindre en compte que la festivitat és a la ciutat de Castelló, per la qual cosa municipis com Almassora sí que tindran els seus supermercats oberts aquest dijous.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari