Castelló posa en marxa una aplicació web per a evitar el sedentarisme durant el confinament

Castelló posa en marxa una aplicació web per a evitar el sedentarisme durant el confinament
07/04/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d’Esports, s’ha sumat al projecte Muviment, una aplicació web que ofereix a la ciutadania plans d’entrenament personalitzat i pautes nutricionals amb l’objectiu de promoure l’activitat en les llars i el benestar mentre dure la situació de confinament davant l’emergència sanitària per la covid-19.

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha apuntat que aquesta eina permet desenvolupar un calendari d’activitats segons les característiques o interessos de cada persona. “Es tracta d’una eina amb la qual poder accedir a un calendari d’exercicis tant si eres una persona sedentària com si estàs habituada a fer esport”, ha apuntat. L’objectiu és evitar o fer front al sedentarisme, segons les possibilitats de cadascun, i mantindre l’activitat en les llars.

L’aplicació web està en marxa des d’aquesta setmana a través de l’enllaç https://www.muviment.com/training/castello/. Es tracta d’una eina online, d’ús gratuït, que ha sigut desenvolupat per les TECH friendly i Runnea.

El servei, al qual es pot accedir des de l’ordinador, Tauleta, mòbil o SmartTV gràcies al seu disseny ‘responsive’, permet cobrir les necessitats d’un gran segment de la població gràcies a un sistema d’intel·ligència artificial. Per això, pot ser utilitzat per persones de totes les edats i de tota condició física. L’aplicació generarà un pla d’activitats per a un període huit setmanes que es pot seguir des de casa, segons les necessitats de les persones usuàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari