El Consell aprova el programa Bono Viaje Comunitat Valenciana per a incentivar el turisme intern

El decret recull criteris d’inscripció, requisits d’adhesió dels allotjaments i agències de viatge i requisits per a la sol·licitud de l’ajuda

arxiu

El Consell aprova el programa Bono Viaje Comunitat Valenciana per a incentivar el turisme intern
16/10/2020 -

El Consell, reunit a sessió plenària, ha aprovat el decret pel qual s’aproven les bases reguladores i es convoquen les ajudes del Programa Bono Viatge Comunitat Valenciana per a incentivar la demanda de serveis turístics interns en períodes d’estacionalitat davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats per la COVID-19.

L’objecte d’aquest decret és aprovar les bases reguladores de les ajudes directes del programa. Aquest consisteix en incentius a la demanda de serveis turístics prestats en la Comunitat Valenciana en períodes d’estacionalitat, buscant amb això pal·liar les conseqüències econòmiques i socials generades per la COVID-19 sobre el sector turístic valencià i prolongar l’activitat i l’ocupació.

En concret, en aquest decret es recullen els criteris d’inscripció, els requisits i adhesió dels allotjaments i agències de viatge, els requisits dels serveis turístics objecte de l’ajuda, així com les sol·licituds d’ajuda, i la dotació pressupostària.

El Programa Bono Viatge Comunitat Valenciana començarà el 20 d’octubre.

Es podran beneficiar d’aquestes ajudes les persones físiques que, sent majors d’edat, estiguen empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i s’inscriguen en el programa. Cada persona física únicament podrà sol·licitar una ajuda per cadascun dels períodes recollits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari