Aprovat per majoria el pressupost de Festes de Castelló per a 2021 amb 986.000 euros

Braina destaca que són uns comptes adaptats al context actual que mantenen una línia de subvencions al ‘món de la festa’

Aprovat per majoria el pressupost de Festes de Castelló per a 2021 amb 986.000 euros
30/04/2021 -

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha aprovat hui el pressupost per a 2021, que ascendeix a 986.016 euros. Els comptes han tirat avant per majoria, amb huit vots a favor: del president i la vicepresidenta del Patronat, i dels representants de l’assemblea i de PSPV, Compromís i Podem. I tres vots en contra; de PP, Ciutadans i Vox.

El regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, ha explicat que “és un pressupost ajustat al context covid, que destina la reducció respecte a 2020, que supera els 300.000 euros, a reforçar les polítiques de benestar social, perquè contribuïsca a pal·liar els efectes de la crisi sanitària tant en l’àmbit social com en l’econòmic”.

A més, Braina ha posat l’accent que aquests comptes mantenen una línia de subvencions de 117.300 euros, dirigides a les gaiates, la gestora de gaiates, ens vinculats, Federació de Colles, Festes de Carrer i grups perifèrics. Unes ajudes que s’han ajustat a la realitat derivada de la suspensió de les festes. “Hem mantingut ajudes al món de la festa, perquè continuem donant-los suport en un moment com aquest”, ha assegurat.

Els comptes també mantenen partides econòmiques en previsió de poder organitzar actes o activitats al llarg de l’any, sempre que l’evolució de la situació epidemiològica a la ciutat ho permeta i no suposen risc sanitari.

L’aprovació definitiva del pressupost del Patronat Municipal de Festes ha tingut lloc després de debatre’s i votar-se les esmenes presentades, que han sigut desestimades. Ara, l’acord del Consell Rector s’elevarà a l’Ajuntament per a la seua aprovació amb el pressupost municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari