Artistes locals acosten pop, rock i soul en directe amb Raval de MusiCS

Artistes locals acosten pop, rock i soul en directe amb Raval de MusiCS
04/03/2021 -

La Regidoria de Cultura presenta el seu cicle Raval de musiCS, programat per als dijous d’aquest primer semestre de l’any, amb un cartell de bandes i solistes de ‘quilòmetre zero’ i estrenes musicals. La programació ‘made in Castelló’ de Raval de musiCS es desenvoluparà des del dijous 25 de març fins al dijous 27 de maig, al Teatre del Raval, en una nova aposta de l’Ajuntament de Castelló per la Cultura segura. L’espai mantindrà el seu aforament reduÏt i els protocols covid activats.

“En aquest cicle fem una doble aposta. D’una banda, volem convidar el públic a tornar a gaudir de la música en directe, de l’altra posem sobre l’escenari grups de la terra, tots amb moltes ganes de tornar a estar en contacte amb el públic i d’estrenar totes eixes cançons que han creat durant aquest temps de parada obligada”. Així ha presentat la regidora de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz, la nova etapa de Raval de MusiCS que s’inicia a finals de mes.

El cicle musiCS ja va portar la música de vuit grups castellonencs en streaming el passat estiu. Ara torna, amb actuacions sobre l’escenari, i en xicotet format. Hi ha pop, rock, folk i soul, amb cinc bandes que estrenen disc a la capital. Obre el cicle Annacrusa el 25 de març, amb la presentació de Duelo, el seu primer treball, que està rodant, amb un pop molt rock i amb tints foscos que ells denominen dark pop, sumant-se al Març de Dones en clau cultural.

Junior Mackenzie estrenen el mes d’abril de musiCS, el dia 15, acompanyats per Aurora Garcia, lideresa d’Aurora and The Betrayers, com a convidada, després de la col.laboració al nou flamant disc de Juan Fortea i la seua banda –una actuació aplaçada des del 28 de gener-. Un concert que acara l’equador del cicle la setmana següent, el 22 d’abril, amb Montefuji i el seu nou treball Di que has llegado, amb el que el quartet castellonenc torna amb força, nervi i distorsió, però també amb més melodia que mai.

El cicle convida Nereu i les Bèsties Marines a l’escenari del Raval, amb les seues composicions amb ànima, treballades al detall i amb múltiples tonalitats, acabades d’estrenar i amb especial protagonisme de la mediterraneïtat, encara que amb un contrapunt contemporani. Tancaran la campanya, el 27 de maig, els degans Miss Black Emotion. Celebraran 15 anys sobre les taules amb el seu soul y pop dels 60 revisitat.

Les entrades es posaran pròximament a la venda al web entrades.castello.es del Teatre del Raval, i els dies dels concerts, a la taquilla. Els preus van dels 3 als 6 euros.

El Raval de musiCS completa una programació al coliseu de Conde Pestagua, que s’inicià amb els Dijous de Teatre el passat gener, una iniciativa interrompuda per les restriccions d’activitats als espais municipals fins el passat dia 3, on la Regidoria de Cultura dóna la mà a l’IVC en un cartell de companyies professionals de teatre que es pugen als escenaris de la capital: el Raval i el Teatre Principal, donant continuïtat a les programacions que es venen fent ja a ambdós espais.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari