Les associacions de Castelló s'impliquen en la creació d'una ciutat educadora

Les associacions de Castelló s'impliquen en la creació d'una ciutat educadora
08/11/2020 -

Les regidories de Participació Ciutadana i d’Educació de Castelló han col·laborat amb Castelló Educa en l’organització d’una jornada de treballs amb una vintena associacions de la ciutat. L’objectiu ha estat implicar a aquestes entitats en el projecte de ciutat educadora i sumar les seues aportacions “a un pla que ha de definir el futur que volem i el rol que volem que tinga la ciutat en l’educació de les nostres filles i els nostres fills”.

Així ho ha manifestat el regidor al capdavant d’ambdues àrees (Participació Ciutadana i Educació), Francesc Mezquita, per a qui “és fonamental comptar amb el coneixement especialitzat sobre certes àrees o certs sectors que tenen les associacions de Castelló”. L’edil també ha destacat que “aquest ha de ser un projecte compartit i per això volem crear un model de ciutat en el que totes i tots creiem i que totes i tots vulguem fer realitat”.

Per a aconseguir-ho, en la jornada s’han treballat en els àmbits d’inclusió, mobilitat, sostenibilitat i patrimoni. Per a això, s’han creat diferents grups de treball segons l’àmbit amb el qual estaven relacionades les aportacions. D’aquesta manera, les entitats i les associacions han pogut compartir experiències participatives similars i contribuir amb el seu coneixement sobre la ciutat. Cal destacar que la jornada s’ha dut a terme mantenint les mesures sanitàries pertinents.

L’objectiu final d’aquesta dinàmica participativa és organitzar una trobada de ciutats educadores a Castelló, de manera que “altres ciutats pugen conéixer el nostre projecte de ciutat educadora i que puguem sumar les experiències d’altres municipis al nostre”. Castelló intensifica d’aquesta manera el treball per posar-se a l’avantguarda com a ciutat educadora, amb una clara aposta per la inclusió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari