Gent Gran de Castelló aprova ajudes per 30 mil euros per a activitats i manteniment de les associacions

Gent Gran de Castelló aprova ajudes per 30 mil euros per a activitats i manteniment de les associacions
31/08/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran, concedirà ajudes per 30.000 euros a les associacions i entitats socials que realitzen actuacions destinades a fomentar el desenvolupament d’activitats i esdeveniments per a la promoció de l’envelliment actiu i per al manteniment de les associacions de gent gran de la ciutat. En aquesta ocasió, les ajudes inclouen el finançament de despeses per a l’adopció de mesures de prevenció per la covid-19 com la desinfecció dels centres, la compra de mascaretes i qualsevol altre material de protecció i les despeses de neteja addicional generada per l’emergència sanitària.

La regidora de Gent Gran, Mary Carmen Ribera, ha explicat que aquesta línia de subvencions va destinada al foment de l’ocupació productiva del temps lliure, la participació social i la millora de la qualitat de vida de les persones majors. “Enguany, les associacions de Gent Gran han hagut d’adaptar-se a la ‘nova normalitat’ provocada per l’emergència sanitària i adaptat els seus centres als protocols de seguretat, per això, aquesta línia d’ajudes va també destinada a ajudar amb les despeses extres per a assegurar el manteniment de centres de majors assegurances”, ha indicat Ribera. En aquest sentit, la línia de subvencions abastarà tant l’organització de tallers, cursos i actuacions que fomenten l’envelliment actiu, si no també el finançament de les despeses de desinfecció i neteja de centres i de compra de mascaretes i altres materials de prevenció enfront de la covid-19.

La convocatòria d’ajudes, per un total de 30.000 euros, s’articula en el marc de les polítiques dissenyades per l’Ajuntament per a la promoció de l’envelliment actiu com a instrument fonamental en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones majors.

La línia ha passat aquest dilluns per la Comissió d’Estudi Permanent de les Persones i el Desenvolupament Econòmic Sostenible i haurà d’aprovar-se en una pròxima Junta de Govern Local. El termini per a la presentació de les sol·licituds, que es realitzarà a través de la seu electrònica, serà de quinze dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari