L'Ajuntament de Castelló trasllada a Sanitat la preocupació del CD Castellón per la limitació d'aforament en Castalia

En els pròxims dies s’abordarà aquesta situació entre totes dues administracions

L'Ajuntament de Castelló trasllada a Sanitat la preocupació del CD Castellón per la limitació d'aforament en Castalia
11/09/2021 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha traslladat a la Conselleria de Sanitat la preocupació del CD Castellón per les restriccions d’aforament establides per l’administració autonòmica en Castalia, que suposen un màxim de 5.000 espectadors en l’estadi municipal.

Pròximament s’abordarà aquesta qüestió entre totes dues administracions per a buscar opcions que permeten conciliar les necessàries mesures de protecció de la salut davant la covid-19 amb la presència d’aficionats en l’estadi.

L’alcaldessa ha assenyalat que “abans de res cal actuar amb prudència per a fer front a la pandèmia perquè encara no hem guanyat la batalla al virus, mentre reprenem a poc a poc la normalitat en les activitats”. En aquest sentit, “he traslladat a Sanitat la preocupació del club i de l’afició pels percentatges i límits d’aforament establits, que són diferents en funció de les categories esportives, perquè la Conselleria, que és l’administració competent en la matèria, estudie la situació i explore possibles opcions compatibles amb la protecció de la salut”, ha explicat la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari