L'Ajuntament millora la conducció d'aigües residuals de la depuradora i reasfalta el Camí Fondo

La inversió per a reparar una avaria ascendeix als 200.000 euros, dels quals 100.000 seran costejats per la EPSAR

L'Ajuntament millora la conducció d'aigües residuals de la depuradora i reasfalta el Camí Fondo
16/01/2020 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha millorat la conducció d’aigües residuals que connecta el Grau amb la depuradora a l’altura del Camí Fondo de la Marjaleria i ha reasfaltat aquest vial. La inversió se situa en els 200.000 euros, dels quals la meitat seran sufragats per l’Entitat de Sanejament d’Aigües (EPSAR), dependent de la Generalitat, en una ajuda d’emergència.

«Hem reobert el trànsit en el Camí Fondo després d’haver estat dos mesos tallat per una obra per a reparar una de les canonades que connecta el col·lector del Grau amb la depuradora. Era una tubería de 30 anys que es va trencar pel propi ús d’aquesta infraestructura. Des de l’ajuntament hem invertit 200.000 euros, dels quals la meitat els finança la EPSAR», ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

«Entenem que ha pogut provocar alguna molèstia en els veïns de la zona, però era una obra necessària, i tenim gràcies a la mateixa un millor servei en la gestió de les aigües residuals», ha afegit el regidor.

Les obres han reparat una avaria que es va registrar fa dos mesos en el tram de la conducció d’aigües residuals en el Camí Fondo, a l’altura de l’entrada de la depuradora. Primer es va instal·lar una connexió provisional perquè el trasllat d’aigües residuals des del Grau continuara en funcionament, i després es va dur a terme la reparació del tub afectat.

Els treballs de reparació de la nova instalació van finalitzar dilluns passat i aquesta setmana culmina el reasfaltat. El trànsit va ser tancat en el tram del Camí Fons afectat i ja ha sigut reobert. L’empresa adjudicatària ha desenvolupat les obres en tres torns de treball en alguns moments a la fi d’accelerar al màxim el període d’execució d’aquestes.

La Regidoria de Transició Ecològica subratlla que de la inversió de 200.000 euros, dels que prop de 100.000 seran asumits pel Consell a través de la EPSAR.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari