L'acord del Fadrell segueix avant després d'una nova reunió

Les executives dels partits valoraran l’última proposta que no és pública però totes les parts ixen optimistes de l’última trobada

PSPV

L'acord del Fadrell segueix avant després d'una nova reunió
11/01/2020 -

La comissió de seguiment de l’Acord de Fadrell sale optimista de l’última reunió després de la crisi que viu el govern des del mes de desembre passat. En aquesta última reunió, s’ha presentat una nova proposta que no s’ha fet pública fins que les executives dels partits la puguen valorar. No obstant això, en el cas dels socialistes han assenyalat que ha sigut una reunió “profitosa” i que està a prop “la llum al final del túnel”.

El secretari general del PSPV, Paco Gil, s’ha mostrat satisfet i després de la reunió s’ha mostrat convençut que “se solucionarà el problema”. En concret, des que Compromís votara a favor d’una moció amb el PP i Cs el mes de desembre passat sobre la junta de festes s’ha obert una bretxa de confiança que sembla que hui està més prop de tancar-se.

De moment, es desconeixen els detalls d’aquesta última proposta a falta que cadascuna de les executives la ratifiquen. Després de la reunió han avançat que hi haurà una nova reunió de seguiment però encara no s’ha fixat la data.

Per part seua, el portaveu de Podem-EUPV, Raul Beltrán, ha coincidit amb els seus dos socis de govern fent una “valoració positiva” i ha assegurat que “s’han encarrilat les converses. En concret, Beltrán ha assenyalat que Podem-EUPV assumirà la coordinació de seguiment de l’Acord del Fadrell i s’ha plantejat una reunió la primera setmana de febrer en una comissió que serà permanent per a una “major coordinació entre els socis de govern”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari