Castelló adjudica la instal·lació de sis nous banys públics adaptats i inclusius

Castelló adjudica la instal·lació de sis nous banys públics adaptats i inclusius
08/09/2020 -

La plaça Fadrell, els voltants de l’estació de Renfe, l’entorn de l’hort urbà del carrer Onda, la plaça Doctor Marañón, els voltants de la Biblioteca Rafalafena i el parc Jocs Tradicionals comptaran amb banys públics. L’Ajuntament de Castelló adjudica la instal·lació d’aquests sis nous banys públics a Becsa SA, per 294.000 euros (amb una baixa del 10,8% respecte al pressupost de licitació) dins del paquet de projectes a càrrec de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS).

“És una inversió amb la qual volem continuar millorant la qualitat de vida de la ciutadania, sobretot de col·lectius com les famílies amb xiquets xicotets, persones majors o amb alguna discapacitat”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “El mandat passat ja vam obrir al públic huit banys públics inclusius i adaptats perquè els veïns i veïnes no hagueren de fer ús d’instal·lacions privades, i ara ampliem la iniciativa amb altres sis banys”, ha detallat Marco.

Així, els banys nous que s’instal·laran pròximament, se sumaran a uns altres que ja estan en funcionament, en les places Botànic Calduch i Jutge Borrull, al parc Geòleg Royo, en l’avinguda Rei en Jaime, plaça Fernando Herrero Teixidor, Ronda Est, plaça de la Pau i al costat del Mercat Central.

Les noves condícies públiques són sis mòduls prefabricats que es col·locaran en soleres anivellades i accessibles. Cadascun d’ells consta d’una cabina de condícia autonetejadora de dimensions 2,2×2,2 metres amb control d’accés automàtic i sistema de detecció de presència. Amb aquest projecte, es continuen potenciant les instal·lacions públiques per a millorar el benestar ciutadà i fer de Castelló una ciutat més inclusiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari