Les bases dels concursos de la Magdalena 2020 ja estan disponibles

Els sectors i associacions culturals poden presentar les seues propostes per als ‘llibrets’ i els vehicles engalanats

Les bases dels concursos de la Magdalena 2020 ja estan disponibles
19/11/2019 -

Les bases dels diferents concursos amb motiu de les festes de la Magdalena 2020 ja poden consultar-se en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Castelló, segons ha informat la presidenta del Patronat Municipal de Festes, Pilar Escuder. Les comissions i associacions tenen a la seua disposició els requisits per a presentar les seues propostes per als llibrets de festes i gaiates, així com per als vehicles engalanats. Així mateix, s’han publicat les bases per als concursos de redacció i dibuix, en els quals concorren els centres escolars. Tota la informació sobre documentació, terminis i premis està disponible en l’apartat de festes i concursos de la web municipal www.castello.es.

Per a participar en el certamen del llibret de gaiates, les comissions hauran d’aportar el butlletí d’inscripció adjunt en la Seu Electrònica i l’original de l’article que opta al premi sense signatures ni senyals d’identificació. La documentació haurà de presentar-se en el Patronat Municipal de Festes de Castelló, situat en el Palau de la Festa (C/ Riu Sella, 1), abans del 25 de febrer de 2020 entre les 9.00 i les 14.00 hores. A partir del 26 i fins al 28 de febrer serà necessari entregar set exemplars editats del llibret.

El guanyador obtindrà un premi de 700 euros i un pergamí acreditatiu, mentre que el segon i el tercer percebran 300 i 200 euros respectivament, junt amb pergamí. També hi haurà un premi de 200 euros i diploma d’honor per al millor article inèdit sobre el 75é aniversari de les festes de la Magdalena, així com un de 150 euros i diploma per a la millor portada.

Respecte al XXVIII Concurs Festes de Castelló per a l’elecció del llibret de festes, els criteris són molt similars. Les associacions culturals concurrents hauran d’emplenar i aportar el butlletí d’inscripció de la web, a més de l’original de la seua proposta sense signatura ni senyals d’identificació, en el Patronat de Festes. El termini acaba el 21 de febrer de 2020 i l’horari d’atenció és de 9 a 14 h. Un mes més tard, del 24 al 25 de març, caldrà entregar set exemplars ja editats del llibret. El primer premi és de 300 euros i un pergamí acreditatiu que també rebran els altres dos finalistes. Així mateix, el millor article sobre l’aniversari de les festes obtindrà 200 euros i un diploma.

El XVI Concurs de Vehicles Engalanats segueix un patró similar. Cada associació pot registrar una única proposta entregant la documentació indicada en la Seu Electrònica. Poden inscriure’s tant vehicles de nova creació com aquells que foren presentats, però no premiats, en anys anteriors. El termini per a les candidatures culmina el 19 de febrer de 2020. El dia 28 del mateix mes es publicarà un llistat amb els vehicles exclosos i el 15 de març s’emetrà el veredicte definitiu. Els premis seran de 450 euros per al guanyador, 200 euros per al segon i 100 euros per al tercer. Tots ells rebran un estendard per a exposar en els vehicles triats.

Quant als concursos de dibuix i redacció, aquests estan destinats als escolars que cursen Educació Primària i 1r de l’ESO. L’únic requisit temàtic és que les seues aportacions estiguen relacionades amb les Festes de la Magdalena, valorant-se especialment la seua creativitat i expressivitat. Els dibuixos hauran d’adoptar el format vertical DIN A4, sense importar el material utilitzat (llapis de colors, carbó, ceres, etc.). Les redaccions tindran una extensió màxima de cinc folis per una sola cara i podran estar il·lustrades. Els guanyadors rebran medalles, premis i un obsequi commemoratiu. Un representant del centre haurà d’entregar les propostes els dies 8, 9 i 10 de gener de 2020 en el Palau de la Festa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari