Castelló concedeix les Beques Talent 2020-2021 a nou estudiants de la Universitat Jaume I

Castelló concedeix les Beques Talent 2020-2021 a nou estudiants de la Universitat Jaume I
31/12/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha atorgat nou Beques Talent Ciutat de Castelló a nou estudiants i estudiantes de la Universitat Jaume I matriculats en un grau o màster en el present curse 2020/2021, una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i reunida la comissió avaluadora el passat 15 de desembre. Les nou persones beneficiàries rebran una dotació de 2.777 euros en concepte d’ajuda per al desenvolupament de la seua activitat investigadora en l’àmbit del desenvolupament sostenible.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat la importància de l’edició d’aquest curs acadèmic, ja que s’han valorat aquells projectes que estigueren alineats amb l’Agenda 2030 i siguen potencialment aplicables o realitzables a nivell local per l’Ajuntament.

“Enguany hem prevalgut becar a aquelles persones investigadores de la Jaume I els projectes de la qual s’ajusten als objectius de l’Agenda 2030 local i que han plantejat iniciatives vinculades al desenvolupament sostenible econòmic, social o mediambiental, d’aquesta forma, sumem talent local a la implementació i desenvolupament d’aquest document estratègic de la nostra ciutat”, ha apuntat.

La comissió avaluadora es va reunir el passat 15 de desembre per a la resolució de la present convocatòria. Les ajudes s’han adjudicat en funció de criteris com l’expedient acadèmic, l’excel·lència i activitat investigadora de l’estudiantat de la Jaume I, així com la valoració del projecte presentat l’objecte temàtic del qual havia de referir-se al desenvolupament sostenible en qualsevol de les seues dimensions econòmica, social i mediambiental i els resultats i els beneficis de la qual resulten immediatament aplicables a activitats i projectes potencialment realitzables per l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari