Castelló llança les Beques Talent 2020 per a incentivar la investigació en desenvolupament sostenible

Marco destaca que aquesta nova edició comptarà amb 25.000 euros en ajudes a estudiants de la Jaume I per a projectes alineats amb l’Agenda 2030

Castelló llança les Beques Talent 2020 per a incentivar la investigació en desenvolupament sostenible
12/11/2020 -

L’Ajuntament de Castelló llança una nova convocatòria de les Beques Talent Ciutat de Castelló destinades a estudiants de la Universitat Jaume I matriculats en un grau o màster en el present curse 2020/2021. La nova edició compta amb una dotació de fins a 25.000 euros a concedir amb un màxim de 2.500 euros per estudiant. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha recalcat que aquesta nova edició recolza “l’aposta d’aquest govern local pel foment i suport als i les joves investigadores de la ciutat”.

“Llancem una nova convocatòria d’aquestes beques destinades a afavorir el foment del talent amb ajudes a la formació investigadora, contribuint així a l’esforç econòmic que suposa la continuació d’estudis en l’actual context d’impacte econòmic derivat de la pandèmia”, ha manifestat Marco.

Enguany, la convocatòria s’ha ajustat als objectius de l’Agenda 2030 a Castelló, per això l’Ajuntament becarà als i les estudiants de la Jaume I que presenten projectes l’objecte temàtic dels quals haurà de ser el desenvolupament sostenible econòmic, social o mediambiental, i que a més puguen ser immediatament aplicables a les activitats i projectes potencialment realitzables pel consistori. “Es tracta d’una nova mesura per a incorporar el talent jove, l’excel·lència i la investigació al desenvolupament i implementació de la nostra Agenda 2030”, ha apuntat l’alcaldessa.

La convocatòria, que ha sigut aprovada per Junta de Govern Local, dona continuïtat al conveni de col·laboració amb la Universitat Jaume I, a través de la Càtedra Ciutat de Castelló, amb el qual l’Ajuntament demostra el seu compromís amb el foment del talent de la ciutadania i s’impulsa la formació acadèmica i investigadora de l’estudiantat de la Jaume I.

La present convocatòria té per objecte regular la concessió, en règim de concurrència competitiva, d’unes ajudes a l’estudi i a la formació investigadora consistents en una aportació econòmica de 2.500 euros per estudiant (fins a 25.000 euros en total) destinada a estudiants de la Jaume I que estiguen cursant estudis de grau o màster universitari oficial durant el curs 2020/2021.

La presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals comptats a partir de l’endemà al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. Les ajudes s’adjudicaran en funció de criteris com l’expedient acadèmic, l’excel·lència i activitat investigadora de l’estudiantat de la Jaume I, així com la valoració del projecte presentat l’objecte temàtic del qual haurà de referir-se al desenvolupament sostenible en qualsevol de les seues dimensions econòmica, social i mediambiental i els resultats i els beneficis de la qual resulten immediatament aplicables a activitats i projectes potencialment realitzables per l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari