Castelló se suma al Black Friday amb grans descomptes en el comerç local

Innovació Comercial programa actes de dinamització als carrers del centre de la ciutat a partir de les 18 hores

Castelló se suma al Black Friday amb grans descomptes en el comerç local
29/11/2019 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial, col·labora un any més amb el Black Friday, una jornada dedicada a les compres i els descomptes. Castelló celebra aquest dia amb dotze hores ininterrompudes de ‘shopping’. Els comerços locals de la ciutat participen en aquest dia obrint les seues botigues de 10.00 a 22.00 hores.

El Black Friday ofereix importants descomptes que arribaran fins al 60% i un horari d’obertura especial. A més, enguany, els comerços locals adherits a l’esdeveniment organitzen un sorteig de 3.000 euros amb la finalitat de fomentar la compra a les seues botigues.

La Regidoria d’Innovació Comercial, que dirigeix David Donate, ha programat diversos actes de dinamització i animació musical en diversos punts cèntrics com són el Carrer Enmig amb Carrer Cervantes, el Carrer Campoamor amb Carrer Major i el Carrer Alloza amb Carrer O’Donell per a incentivar les visites als comerços de proximitat. Aquestes activitats tindran lloc des de les 18.00 fins a les 20.00 hores.

D’altra banda, sis pàrquings del centre de Castelló col·laboren amb el Black Friday oferint tarifes planes durant la jornada des de tres euros i amb una duració fins a les 23 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari