Bombers de Castelló col·laboren en les labors d'extinció en l'incendi de Begís

Efectius municipals han realitzat labors de suport per a la protecció de les poblacions de Toràs, Canales i Teresa

Bombers de Castelló col·laboren en les labors d'extinció en l'incendi de Begís
17/08/2022 -

Efectivos del Servei de Bombers municipals de Castelló estan col·laborant des d’ahir dimarts en les labors d’extinció de l’incendi declarat a Begís i fent treballs de suport per a la protecció de les poblacions amenaçades pel foc. En total, una desena d’efectius en cada torn estan desplegats des d’ahir, després de la sol·licitud de suport per part del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, i han sigut destinats a la protecció per l’avanç del foc en les poblacions de Toràs, Canales i Teresa.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, es va desplaçar en la nit d’ahir fins al Lloc de Comandament Avançat (PMA) després de la mobilització dels efectius municipals. Marco va agrair ‘in situ’ als efectius municipals per “tot el seu treball i col·laboració per a fer front a aquest devastador incendi” i va traslladar un missatge de suport a tots els veïns i veïnes de les poblacions afectades. Així mateix, va fer extensible l’agraïment “a tots els efectius que estan treballant molt durament per a aplacar aquest incendi”.

Així, des de la vesprada d’ahir, es van desplegar 14 efectius del Servei de Bombers de l’Ajuntament de Castelló, una autobomba rural pesada (BRP), una autobomba urbana lleugera (BUL), una autobomba nodrissa pesada (BNP) i un vehicle lleuger tot terreny. El regidor de l’àrea de Seguretat Pública i Emergències, Octavio Traver, ha destacat que el treball realitzat en un primer moment, al costat del Consorci Provincial de Bombers, es va centrar en la protecció del municipi de Toràs.

En la nit del dimarts al dimecres, una altra desena d’efectius (i la mateixa dotació de vehicles) va col·laborar en la protecció de les poblacions de Canales i de Teresa, municipi aquest on es van concentrar posteriorment els esforços per a evitar que el foc entrara en el nucli urbà. Des del matí d’aquest dimecres, els efectius municipals continuen desplegats per a donar suport a les labors de refresc en el municipi de Teresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari