Braina aborda amb Salut Pública el calendari festiu de Castelló condicionat encara per la covid

Braina aborda amb Salut Pública el calendari festiu de Castelló condicionat encara per la covid
05/10/2021 -

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina, s’ha reunit aquest matí amb el director de Salut Pública a Castelló, Carles Escrig, amb l’objectiu d’estudiar la viabilitat de la celebració del pròxim calendari festiu de Castelló, atesa la situació epidemiològica a la ciutat i a les mesures de prevenció i protecció davant la covid-19. Ha sigut la primera d’una sèrie de reunions periòdiques que es produiran en els pròxims mesos entre Festes i representants de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a abordar, de la mà, esdeveniments com la Cavalcada de Reis, Carnestoltes o la Magdalena.

“Des de l’Ajuntament estem treballant en la planificació de les pròximes festes i volem comptar amb Salut Pública perquè ens vagen orientant en funció de l’evolució de la pandèmia i de les mesures sanitàries de prevenció”, ha explicat el regidor de Festes. “Com hem fet fins ara, treballarem amb responsabilitat i amb la màxima prudència, perquè encara estem en un període d’incertesa respecte a l’evolució de la pandèmia”, ha apuntat Braina. “Les pròximes festes estaran encara condicionades per la pandèmia i per això valorarem diferents escenaris per a poder gaudir-les amb seguretat”, ha assegurat el regidor.

Des de la direcció de Salut Pública, Escrig ha tendit la mà per a continuar col·laborant en la mesura que siga possible amb l’Ajuntament de Castelló i ha recalcat que hem d’avançar cap a la normalitat, tenint en compte en tots els casos el compliment de les mesures anticovid vigents i que la situació epidemiològica és d’incertesa i canviant a curt termini.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari