Braina agraeix la sensibilitat de les reines i dames davant la suspensió de la Magdalena

Braina agraeix la sensibilitat de les reines i dames davant la suspensió de la Magdalena
09/03/2021 -

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina, s’ha reunit hui via telemàtica amb les reines de les festes, Carmen Molina i Gal·la Calvo, les dames de la ciutat (Águeda Ibars, Sonia Cabello, Andrea Alegre, Sara Martín, Lidia Gómez i Carla Parra) i les dames infantils de la ciutat (Paula Marín, Natalia Espada, Marta Muñoz, Laia Clausell, Martina Moreno i Naiara Mercado), per a traslladar-los l’agraïment del Patronat Municipal de Festes per la seua sensibilitat i responsabilitat davant la suspensió de la Magdalena per la pandèmia i com a mesura preventiva per a protegir la salut davant la covid-19.

En la setmana durant la qual s’haurien d’haver celebrat les festes fundacionals, Braina ha mantingut una reunió en línia amb les màximes representants de les festes per a reconéixer així el seu esforç i comprensió per continuar contribuint a contindre el virus i evitar situacions de risc que puguen derivar en un augment dels contagis. “Sabem que són unes dates molt assenyalades per als veïns i veïnes de Castelló en general, i per a les reines i corts especialment, per això vull reconéixer la seua sensibilitat en una setmana tan especial i la seua ajuda per a sumar esforços que ens permeten superar la pandèmia”, ha explicat el regidor.

A més, el també president del Patronat Municipal de Festes ha reiterat la importància de continuar actuant amb responsabilitat i màxima prudència, complint les mesures sanitàries vigents per a evitar riscos. “Les festes estan suspeses i no és moment de celebracions. Demane paciència i sentit comú. La salut és el primer, i entre totes i tots hem de continuar plantant cara al virus i doblegant la corba dels contagis”, ha assegurat.

En la mateixa línia, Braina ha fet extensible l’agraïment i esforç a tot el ‘món de la festa’, que davant la situació epidemiològica ja a mitjan gener no va dubtar a recolzar la cancel·lació de les festes, entenent que aquesta Magdalena hauria de suspendre’s per a contindre la propagació del virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari