El brot de COVID-19 en la residència de l'UJI afecta a 19 persones

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Universitat Jaume I acorden realitzar un garbejat en la residència d’estudiants

El brot de COVID-19 en la residència de l'UJI afecta a 19 persones
04/11/2020 -

La Universitat Jaume I i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública han acordat, a petició de l’UJI, la realització de proves de garbellat a la residència universitària ubicada al campus del Riu Sec, davant el brot de COVID-19 de l’UJI.

Així mateix, des de l’UJI s’ha decidit que els dos grups de primer del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, que es troben més afectats per contacte amb positius relacionats amb aquest brot, passen a realitzar la seua docència de manera no presencial a partir de demà i durant un període de 10 dies.

Amb aquestes mesures, es vol previndre una major extensió de casos positius, que per ara està limitada a 19 persones, de les quals 12 són estudiants UJI. Totes elles es troben actualment confinades, i s’han establert els protocols sanitaris habituals amb els seus contactes estrets.

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha agraït la resposta de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i reitera la crida a la responsabilitat i la prudència de totes i tots per a tractar de revertir la tendència a l’alça de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari