Tot preparat per a l'arribada dels Reis Mags a Castelló

Com tots els anys, Ses Majestats participaran en la Cavalcada dels Reis Mags el 5 de gener en Castelló de la Plana

Tot preparat per a l'arribada dels Reis Mags a Castelló
27/12/2019 -

Falta poc més d’una setmana per a la visita de Les seues Majestats, els Reis Mags, a totes les nostres cases. Però abans de la nit més màgica de l’any, toca rebre’ls en la tradicional Cavalcada, que recorrerà els carrers de Castelló a partir de les 19 hores, amb milers de caramels i regals per als xiquets i xiquetes més bons de la ciutat.

Els actes del 5 de gener posaran el fermall d’or a les festes de Nadal 2019-2020, per a acomiadar-se fins a l’any que ve. Arrancaran amb el desembarcament dels Reis Mags, que vindran per la mar després d’haver fet nit a les Illes Columbretes. Al voltant de les 16 hores, atracaran en el Districte Marítim del Grau de Castelló. Després, es desplaçaran fins a la plaça de la Mar, on els més xiquets i els seus familiars podran gaudir d‘animació nadalenca.

La desfilada de la Cavalcada de Reis serà a partir de les 7 de la vesprada, mantenint el seu recorregut habitual. Arrancarà des de l’Avinguda Lledó, passant per la plaça María Agustina, per a seguir pel carrer Governador, Borrull, Guitarrista Tárrega, Asensi, la plaça de la Pau i carrer Major fins a acabar en la plaça amb el mateix nom. Com sempre, participaran les gaiates de la ciutat, colles, grups de ball i es podrà gaudir d’animació infantil i teatre al carrer, a càrrec de diferents companyies. Durant la Cavalcada d’aquest Nadal, es repartiran 8 mil quilos de dolços, mil més que l’any passat. Una vegada acabat el recorregut, les seues Majestats pujaran fins al balcó de l’Ajuntament per a saludar a tots els xiquets i xiquetes.

Després, ja a la nit, es començarà el repartiment de regals i joguets als més xicotets de tot Castelló.

una cavalcada més segura i inclusiva

Amb la intenció de millorar la seguretat, igual que va ocórrer l’any passat, no es llançaran caramels quan la Cavalcada arribe a la Plaça Major, a més de col·locar tanques de protecció en tota l’avinguda perquè no hi haja possibilitat d’atropellament.

A més, l’Ajuntament de Castelló vol fer aquesta nit màgica una experiència més inclusiva i accessible, amb un servei d’intèrpret en llengua de signes que acompanyarà a Melcior, Gaspar i Baltasar i interpretarà tots els seus comentaris i salutacions als xiquets i xiquetes de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari