Compte arrere per a l'arribada dels Reis Mags a Castelló

Ses Majestats recorreran els carrers de Castelló en una caravana alternativa perquè els més menuts i menudes puguen veure’ls de forma segura

arxiu

Compte arrere per a l'arribada dels Reis Mags a Castelló

Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a visitar a les famílies castellonenques enguany. I és que malgrat les circumstàncies, els més xicotets i xicotetes rebran la seua recompensa pel comportament exemplar que han tingut durant la pandèmia, tal com s’ha reiterat des de les diferents administracions públiques. Així, encara que serà diferent, el 5 de gener hi haurà cavalcada de Reis a Castelló 2021 perquè Les seues Majestats descansen del seu viatge i es preparen per a la nit.

Tal com ha anunciat l’Ajuntament de Castelló, el recorregut dels Reis d’Orient es realitzarà durant tot el dia en diferents itineraris per la ciutat, amb l’objectiu d’arribar a la majoria de barris. Una ruta que no es revelarà per a evitar aglomeracions de gent, per la qual cosa durant el recorregut tampoc hi haurà parades.

La caravana real, de la qual formarà part una reduïda comitiva formada pels Reis i els seus Patges en vehicles descapotables, anirà escortada per la Policia Local i arrancarà al Grau al matí, estenent-se a la resta de la capital durant aqueix mateix matí i a la vesprada. Els xiquets i xiquetes que desitgen veure’ls, per tant, podran fer-ho des dels seus balcons i finestres o evitant congregacions de persones al pas de la comitiva pel carrer.

El regidor de festes, Omar Braina, ha explicat que és la recompensa al seu comportament exemplar i al compliment de les normes que han establit les autoritats sanitàries per a evitar contagis de COVID-19: “Els més xicotets han estat a l’altura de les circumstàncies durant aquest any tan complicat i esperem que aquesta comitiva real els permeta continuar mantenint la il·lusió i gaudir d’un dia tan especial per a ells”. També ha recordat la importància de continuar complint amb les normes durant aquesta jornada tan especial, ja que han sigut les autoritats sanitàries les que han exigit que aquest acte haja de reinventar-se de manera estàtica o evitant les aglomeracions.

castellonturismo.com

castellonturismo.com

Activitats infantils en el Recinte de Fires i Mercats i el Grau

A més de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, els xiquets i xiquetes podran gaudir de diverses activitats infantils en el Recinte de Fires i Mercats. Encara que s’havien previst algunes d’elles a l’esplanada del Palau de la Festa, l’Ajuntament ha decidit reubicar-les totes en el recinte per la previsió de pluges i per a ampliar el nombre d’espectacles, complint amb els aforaments que estableix la normativa sanitària i amb les mesures de seguretat per a evitar la propagació de la COVID-19.

Així, l’espectacle infantil del Grau, en la zona del port, es manté a les 10.00 hores, mentre que en el Recinte de Fires i Mercats hi haurà diverses passades durant tot el dia (cada mitja hora en lloc de cada hora) d’11.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.30 hores.

Per a poder assistir a aquests espectacles és obligatòria la reserva prèvia de plaça, que es podrà fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló (www.castello.es) a partir de les 9.00 hores del dimarts 29 de desembre. L’enllaç s’habilitarà en l’apartat de Festes. Cada reserva podrà ser d’un màxim de tres persones (un adult i dos xiquets) o un mínim de 2 persones (un adult i un xiquet, ja que tots els menors han d’anar acompanyats). En el moment de la reserva prèvia, es podrà seleccionar l’hora i la ubicació.

De manera paral·lela podrà gaudir-se tant hui 4 com demà 5 de gener de ‘Nadal de Circ’, que en la seua cinquena edició acosta les millors acrobàcies i números de màgia als més xicotets en el Teatre del Raval.

Això sí, tal com s’ha reiterat des del consistori, la programació estarà subjecta a l’evolució de la situació epidemiològica a la ciutat de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari