Notes dels exàmens i termini de revisions: Calendari complet de la PAU 2023

Coneix les dates de lliurament de notes, termini de revisions o de resolucions d’aquestes Proves d’Accés a la Universitat 2023 a Castelló

Notes dels exàmens i termini de revisions: Calendari complet de la PAU 2023

Després de la realització dels exàmens de la PAU 2023 a Castelló, queda esperar que córrega el calendari per a conéixer les notes i iniciar així el camí a la universitat. 22.951 estudiants de tota la Comunitat Valenciana i 2.671 alumnes de Castelló ho esperen amb nervis i il·lusió.

Després de la realització de la convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) el passat 6, 7 i 8 de juny a la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, del 9 al 14 de juny s’està realitzant la correcció d’exàmens i dijous que ve, dia 15, s’introduiran les notes en la plataforma virtual.

Tal com ha informat la Conselleria d’Universitats, el 16 de juny, a partir de les 13.00 hores, s’entregaran les notes en una plataforma virtual habilitada per a això.

A partir de la setmana següent, del 19 al 21 de juny a les 14.00 hores, els qui no estiguen conformes amb les notes que han obtingut en els exàmens podran sol·licitar la seua revisió, i la Comissió Gestora de les revisions haurà de resoldre fins al 27 de juny les revisions, incloent-hi si fora necessari una tercera correcció.

Després d’això, el 28 i 30 de juny, els alumnes presentats a la província de Castelló podran demanar els exàmens el 3 de juny per a tindre clar el perquè de les seues qualificacions en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2023.

Segona convocatòria

No obstant això, els qui es presenten a la segona convocatòria, del 4 al 6 de juliol, tenen els mateixos drets que els primers, a partir de juliol. Del 7 al 10 de juliol, els examinadors i examinadores hauran de corregir les proves i l’11 de juliol hauran d’introduir-les en la plataforma. A partir de les 17.00 hores d’eixe 11 de juliol es coneixeran els resultats.

A continuació, el 12, 13 i 14 de juliol fins a les 14.00 hores podran sol·licitar revisions, que hauran de ser resoltes per la Comissió Gestora de les revisions fins al 18 de juliol. El 19 i 20 es podrà demanar la visualització de les proves, que serà el 24 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari