La campanya 'Ara més que mai, comerç local' tanca amb més de 300.000 euros en compres

La campanya 'Ara més que mai, comerç local' tanca amb més de 300.000 euros en compres
24/12/2020 -

La campanya ‘Ara més que mai, comerç local’ posada en marxa per la regidoria d’Innovació Comercial de l’Ajuntament de Castelló per a incentivar les compres i dinamitzar el comerç de proximitat en dates prèvies al període nadalenc ha tancat amb 309.150 euros en adquisicions realitzades en establiments de comerç local en els diferents districtes de la ciutat. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha destacat l’èxit d’aquesta iniciativa, realitzada seguint el model de l’anterior campanya ‘Gràcies!’, que ha aconseguit augmentar la despesa dels veïns i veïnes en el comerç local de Castelló i el Grau durant els 20 dies que ha durat la campanya.

“Es tracta d’un model que ja va ser molt ben acollit pel sector del comerç i que decidim repetir per a promoure les compres en dies previs a les dates nadalenques, les dades demostren de nou l’èxit d’aquesta iniciativa”, ha indicat. Més de 6.500 persones han participat en la campanya realitzat compres per una mitjana de 47 euros cadascuna fins a aconseguir el total de 309.150 euros. Unes xifres que superen les dades de la campanya ‘Gràcies!’ malgrat tindre la meitat de duració.

Donate ha explicat que la campanya ‘Ara més que mai, comerç local’ ha incentivat les compres a les botigues locals posant en marxa un sorteig de 90 xecs per valor de 100 euros entre les persones que van realitzar les seues compres en les ates de la duració de la campanya.

En total, s’han repartit 9.000 euros en 90 xecs que, a més, s’han entregat per a realitzar adquisicions en els comerços locals en els quals es va realitzar la compra guanyadora. El sorteig va tindre lloc el passat 16 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari