Castelló inicia una campanya de conscienciació mediambiental en 12 places

La regidoria d’Infraestructura Verda organitza tallers i jocs per a tota la família durant els pròxims tres caps de setmana

Castelló inicia una campanya de conscienciació mediambiental en 12 places
13/11/2019 -

L’Ajuntament de Castelló impulsa una nova campanya de conscienciació mediambiental, organitzada des de la regidoria d’Infraestructura Verda, que arrancarà el dissabte que ve, 16 de novembre, i es prolongarà fins al diumenge 1 de desembre. «Realitzarem tallers i jocs per a tota la família amb l’objectiu de conscienciar als veïns i veïnes en temes i avançar cap a una ciutat més sostenible», ha explicat la regidora Isabel Granero.

Les activitats d’aquesta iniciativa denominada Placejant. Gaudim les places i els parcs d’una ciutat mediambientalment sostenible, es faran durant els pròxims tres caps de setmana, dissabtes i diumenges, en 12 places i parcs de Castelló, des de les 11.00 fins a les 14.00 hores. «Amb això, complim un dels compromisos recollits en l’Acord de Fadrell, d’impulsar campanyes de conscienciació i participació mediambiental infantil amb tallers de reciclatge», ha assegurat la regidora responsable d’Infraestructura Verda.

La programació començarà aquest cap de setmana en les places Doctor Marañón i Carmen Albert (el dissabte 16 de novembre) i en el Primer Molí i parc de la Serra d’Espadà (el diumenge 17 de novembre). El 23 de novembre els tallers es traslladaran a les places Major i Miquel Peris; i el 24 de novembre, a Fadrell i Illes Columbretes. El 30 de novembre la nova campanya Placejant arribarà a Josefina López i Vilanova d’Alcolea; i l’1 de desembre es donarà per acabada aquesta proposta en el Bulevard Blasco Ibáñez i la plaça de l’Era.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari